Снимай най-съкровеното си женско кътче... Спечели страхотния Logitech Mini Boombox

Системата включва вътрешна батерия, която се зарежда през USB, а така никога няма да има нужда да се грижите ...

Първа среща, раздяла, специална нощ, сватбен ден… Най-съкровеното и женско кътче в твоя дом, също като сърцето и ума, крие по малко от всеки красив спомен. Защото там е още вълшебният крем, който те спасява от умората, ароматът, който слагаш тайно върху възглавницата МУ, там е черната рокля и бижутата, спомен от баба, на огледалото виси скъпа снимка, а в чекмедже е скрито първото ви любовно писмо.

Това любимо интимно място някои жени пазят в цяла стая, а други крият в гардероба. Дамското кътче в твоя дом може да е до прозореца на спалнята, в банята точно над ваната или върху нощното шкафче. Може да е просто чекмедже или козметичен кът с голямо огледало. Но винаги е там и е неприкосновено, недостъпно за гостите, децата, дори мъжа, защото заключва най-женските тайни. 

Коментари: 1

B
budimir metalnikov (2012/05/23 / 21:09)
СНИМАЙ "любимо интимно място" HA-hihohehi!прочетох и приех това като мое комсомолско поръчение.. да стана интимен с някоя фемина ,за да снимам у нея ,кое ми е любимото й интимно място.. има две неща,които не мога да понасям..да ги понасям в себе си.. да съм под действието на алкохол..било то и 50гр уиски..другото е да съм влюбен..да съм в интимна връзка. всеки наясно с психоанализата знае какво е материалното съдържание на интимноста.. та оттук какво следва за бога дами..няма нищо по ужасяващо от това да заснемете свеото интимно място ..да да..в стаята..това приближаване до важето най-интимно се нарича UNHEIMLICH.. ergo,който се наеме да снима това,трябва да си даде сметка,че това е once -horrifying libidinial place.. second -ultimate kitch (as in David Lynch ,blue velvet ,когато Франк посещаваше интимното място,сцената на неговия едипов спектакъл в къта на исабела роселини(роберто +бергман заедно...между другото линч е велик..защото този кич в тази сцена е директен пренос от сцената в Рим -отворен град..the Kitch of (high culture in it's intimate) когато галиянови нацита слушава high culture . то се е видяло,че няма да издам трактата "етика на фешън",ами поне кат една лебедова песен един пембян лебед на червени точки,приятно неиздаден от никое издателство,на изхода от езика,да пусна няколко тежки парчета с теологически дълги маанета

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.