Следва

Сладък живот с "Френски макарони Испахан" по Йоана Петрова от Кулинарно с Йоана

Снимай най-съкровеното си женско кътче... Спечели страхотния Logitech Mini Boombox

Системата включва вътрешна батерия, която се зарежда през USB, а така никога няма да има нужда да се грижите ...

All About Life преди 11 години

Първа среща, раздяла, специална нощ, сватбен ден… Най-съкровеното и женско кътче в твоя дом, също като сърцето и ума, крие по малко от всеки красив спомен. Защото там е още вълшебният крем, който те спасява от умората, ароматът, който слагаш тайно върху възглавницата МУ, там е черната рокля и бижутата, спомен от баба, на огледалото виси скъпа снимка, а в чекмедже е скрито първото ви любовно писмо.

Това любимо интимно място някои жени пазят в цяла стая, а други крият в гардероба. Дамското кътче в твоя дом може да е до прозореца на спалнята, в банята точно над ваната или върху нощното шкафче. Може да е просто чекмедже или козметичен кът с голямо огледало. Но винаги е там и е неприкосновено, недостъпно за гостите, децата, дори мъжа, защото заключва най-женските тайни. 

Снимай това кътче, разкажи ни с няколко думи защо е специално и какво криеш в него, а ние, както го можем, намерихме страхотен подарък -  Logitech® Mini Boombox.

Logitech® Mini Boombox
е компактна озвучителна система за музика, филми, игри и разговори, която лесно се свързва със смартфони, таблети и други устройства с Bluetooth®.

Mini Boombox може да е малка, но вълшебна кутийка, която впечатлява с качества. Тя притежава специално проектирана акустична камера, която позволява да се наслаждаваш на подсилен бас, както и удобен говорител с вграден микрофон, осигуряващ ясни разговори в офиса, в колата или навън. Системата е чудесен избор за телефонни разговори или видео чат – самостоятелно или в група.



Наслаждаваш се на любимата си музика без компромис със звука, където и да си. Logitech Mini Boombox лесно се свързва с популярните смартфони, таблети и други устройства, които поддържат Bluetooth® Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), като работи също и с телефони, съвместими с Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5).

Системата включва вътрешна батерия, която се зарежда през USB, а вграденото захранване позволява работа до 10 часа в зависимост от употребата и настройките на средата. Време, достатъчно дълго да чуеш всички страхотни парчета от плейлиста или да говориш цяла нощ с любим глас, който е някъде далеч.



За да участваш, снимай най-женското място в твоя дом, там, където се крият тайните на красотата и увереността! Изпращай всички снимки на адрес [email protected] с трите си имена, адрес и телефон за връзка до 6 юни, сряда, а на 11-ти в 10.30 ще публикуваме най-добрата селeкция, подбрана от ViewSofia, която ще подложим на гласуване в рамките на един ден.

Първите три снимки с най-много гласове на читателите в сбор с тези на екипа ни, печелят по един от страхотните Mini Boombox на Logitech®.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.