Сладък живот с "Френски макарони Испахан" по Йоана Петрова от Кулинарно с Йоана

Помислихме си, ако приятелка ни съобщи, че се омъжва...

Помислихме си, ако приятелка ни съобщи, че се омъжва, колко точно сладки пожелания можем да изречем за по-малко от минута?! А няма ли да й е по-сладък живота, на нея и младоженеца, ако й забъркаме най-вкусния сладкиш с основни съставка - любов и благословия!? 

За идея и вдъхновение, попитахме Йоана Петрова oт „Кулинарно с Йоана” и ето какво би подбрал великолепния й вкус от големия запас рецепти:

Ако приятелка ми сподели, че се омъжва бих и поднесла Испахан макарон, пък току-виж ме потърсила и за изработката на торта Испахан, казва Йоана. 

„Десертът е много нежен, но същевременно притежава плътност и сладост. Комбинацията между хрупкава бадемова бисквита, маслен крем с рози, свежи малини и личи е дело на френския сладкар Пиер Ерме и едно от най-добрите предложения за десерт според мен. Това е моето предложение.”

Ето го и сладкиша, който е висш пилотаж в кулинарията.

Коментари: 1

S
sha (2012/05/22 / 20:30)
Много сте гадни!!!Красив ,съвършен десерт!Само да го гледаш!!!Толкова е съвършен,че чак ми се доплака!Обичам красиви неща,а съвършенството е рядкост.Следя някой неща от този блог,дано дамата има собствена сладкарница,защото ще донесе щастие и радост на много хора с произведенията си!И да открие сладкарници във всички големи градове!!!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.