Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Булката на лято 2012 според младите български дизайнери: Антония Пашова - TOCHKA

Антония Пашова - TOCHKA прави дрехите, които иска, а не такива, които трябва да продава. Последната сватбена ...

All fashion преди 11 години

В темата за сватбите и водени от идеята да посветим цялото си внимание на булката през тази седмица, поканихме няколко от успешните млади български дизайнери да ни споделят своите дизайнерски фантазии за това как си представят те идеалната сватбена рокля.

В поредица от материали ще представяме поотделно всеки от тях.

Днес на гости ни е една дама, която преди време направи страхотен Експеримент във ViewSofia. 

Антония Пашова - TOCHKA прави дрехите, които иска, а не такива, които трябва да продава. Последната сватбена рокля, която прави е тази в галерията горе. Роклята е от 100% коприна в бяло и сиво. Има дълъг шлейв и сив шал. По нея има много ръчни разкъсвания и бродерии, за да напомня на пеперуда.

Цялата визия излъчва лекота и движенията са лесни и ефирни. Прическата и аксесоарите на булката са подбрани в стила на 20-те години на 20в. А ето как вижда булката на лято 2012:

За това лято препоръчвам премерен блясък и артистизъм в булченските тоалети. Контрастиращите форми, редуване на твърдост и мекота.

Красиво и същевременно нестандартно изглежда съчетанието на коприни и кожа, плексиглаз и памук. Корсетите не са за предпочитане, по-добре да се заложи на акцентиращо бижу или прическа, наметало или гол гръб.

Виж още: 
Булката на лято 2012 според младите български дизайнери: Аргир Коватлиев
 

More All fashion