Следва

Сватба по Парижки

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Енико Михалик държи плажен ринг и изглежда наистина красива в рокля на Пако Рабан. Умопомрачителното ...

All fashion преди 11 години

Краката на Енико Михалик не приличат на крака

Неприятното прекаляване с фотошоп има нова, дразнеща проява. Този път на корицата на юнския брой на Harper's Bazzar в Испания.

Енико Михалик държи плажен ринг и изглежда наистина красива в рокля на Пако Рабан. Умопомрачителното прекаляване с фотошопа обаче, е направило краката на модела да изглеждат абсолютно неестествено - гладки до дразнене и без никакъв намек за нормална структура.

Язък за хубавата идея.

Още повече, че красивата Енико 100% сигурно няма нужда от такава малоумна намеса.

Тя е блестяща и без упражнения на фоторедактор в стил българското издание на Playboy от преди десет години. 

Силикон плюс грозна и евтина рокля по червения килим в Кан



Силиконовата хубавица Михаела Шефер се оказа порадната гола неизвестна, която страда по идеята да стане известна и използва за случая червения килим на фестивала в Кан.

Моделът се появи почти чисто гола, е, хайде, полуоблечена в нещо като черен раздърпан парцал, в който задникът и циците й се оказаха основни стилови оръжия. Михаела постигна целта си - появи се по всички медии, отразяващи голямото събитие и стана по-известна, отколкото до този момент бе, предвид участието й в немския Big Brother и други подобни риалити формати. Родената в Берлин хубавица действа първосигнално и агресивно, а това никога не е в полза на добрия вкус. 

Коко Роша прави дизайн за Target



Коко Роша е майският гост-дизайнер за американската верига Target.

Колекцията съдържа 10 летни артикула, които, евентуално, да се превърнат в най-важните, ключови елементи, в летния ни гардероб. Да, ама не.

Въпреки прекрасната идея, трябва да признаем, че на някои гост-дизайнери им се получава, но на други - не. Точно както са ни учили навремето, когато поговорките бяха на мода: "От всяко дърво свирка не става". Не харесваме дизайнерския опит на хубавицата Коко и предлагаме, генерално, оттук насетне не всяко дърво да прави колекции, а свирките да се подбират така от фирмите-възложителки, че да се получава мелодия, а не какофония. 

Стилът "Джоли с разперения крак" завладя червения килим



Анна Фалки е превъзходна жена с още по-фантастични крака. Така. Но моментът с разперването на единия крайник под цепките на роклите на красавиците вече ни кара се чувстваме като в някакъв особен заговор.



Май тръгна от Анджелина Джоли с нейното перфектно, макар и ужасяващо слабо коляно, премина през дузина дългокраки създания и сега, на килима в Кан, в момента, в който крак разпери поредната, на нас ни се прииска да пуснем директива и да забраним тази елементарна демонстративност.

При Анджи поне имаше някакъв момент на първенство, при всички други е просто тъпо. 

Още една компромисна поява в Кан



Не харесваме курортната рокля на Марта Гастини. Не харесваме курортните й сандали.
Не харесваме изражението, гердана, клъча. Да, това е Marni, но това е и Кан.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.