Следва

Булката на лято 2012 според младите български дизайнери: Николай Божилов

Back to the future: Oscar de la Renta Resort 2013 - лятна приказка без край

В новата си курортна колекция Resort 2013 той залага на запазената си марка – момичешки летни рокли, панталони с висока талия, луксозни дамски костюми и кройки с пеплум-визия.
 

All fashion преди 11 години

Трябва да признаем на големия Оскар, че определено има талант да претворява фината, цветна елегантност във всеки от моделите си.

В новата си курортна колекция Resort 2013 той залага на запазената си марка – момичешки летни рокли, панталони с висока талия, луксозни дамски костюми и кройки с пеплум-визия.

Тази серия от летни курортни модели за 2013 година ни кара още веднъж да ахнем пред майсторството на дизайнера, който е улучил мярката между бродирани флорални мотиви, каре и ярки цветове.

Като говорим за цветове – тук Оскар де ла Рента избира характерните за морския сезон черно-бяло, червено и синьо и добавя комбинация от зелено и лилаво, които още повече освежават виталната концепция на моделите. На места виждаме нежния пастел, но той отстъпва място на наситените тонове, идеални за почивка с яхта.

Роклите от тюл и органза намигват закачливо към романтични преживявания на пикник или на морския бряг, но вечерните тоалети са създадени за официални коктейли или пък важни събития.

Една колекция, която комбинира непринудената визия на момичето със зрялата елегантност на жената.

Цвят, свобода и красота – всичко, което искаме от курортна почивка през лятото!

Виж още: Back to the Future: Bottega Veneta Resort 2013

Back to the Future: Момчетата Bottega Veneta Resort 2013

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.