Следва

Поглед към звездите. Най-красивите бели рокли от червения килим - вдъхновение за сватбения ден

Булката на лято 2012 според младите български дизайнери: Николай Божилов

Булчинската рокля е една от най-специалните дрехи в живота на една жена. Именно заради това тя трябва да е индивидуална, оригинална , да носи духа на времето но същевременоно да бъде и...

All fashion преди 11 години

В темата за сватбите и водени от идеята да посветим цялото си внимание на булката през тази седмица, поканихме няколко от успешните млади български дизайнери да ни споделят своите дизайнерски фантазии за това как си представят те идеалната сватбена рокля.

В поредица от материали ще представяме поотделно всеки от тях.

Николай Божилов всички познават отлично, откакто надви дизайнери от целия свят и получи първа награда на Triumph Inspiration Awards 2010. Моделът "Морфология", който беше част от големите награди за петгодипния рожден ден на ViewSofia, спечели сърцата на журито в Лондон и все още се нарежда сред най-добрите неща, показване на световния конкурс за млади дизайнери. 


Булчинската рокля е една от най-специалните дрехи в живота на една жена. Именно заради това тя трябва да е индивидуална, оригинална , да носи духа на времето но същевременоно да бъде и класическа.

Ето я и идеята на Ники за прекрасната булка на 2012-та на снимката горе. 



А вие вижте още: 
Булката на лято 2012 според младите български дизайнери: Аргир Коватлиев 

Булката на лято 2012 според младите български дизайнери: Антония Пашова - TOCHKA
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.