Следва

Тайната е разкрита! ELEVATION 2012 ще бъде в ДОБРОСЛАВЦИ

Потвърдено! Ромина и Дарко вдигат сватба

Манекенката и македонеца са официално сгодени, а за хубавата вест самата тя вече се похвали...

People of art преди 11 години

Очарователната Ромина Андонова скоро официално ще мине в отбора на омъжените като каже "да" на футболната звезда Дарко Тасевски. Двамата са вече сгодени, а за хубавата вест тя се похвали в понеделник.
 

Само след два месеца манекенката ще дари македонеца с дъщеричка и вече доста й личи наедрялото коремче. Въпреки това Ромина демонстрира перфектна визия и не спира да експериментира с външния си:
 

"Имам нова любов! Това е дъщеричката, която очаквам с нетърпение. Имам два-три месеца да експериментирам и исках да се видя как ще изглеждам с бретон. Като родя, ще бъда само с вързаната коса нагоре", сподели тя откровено. Брюнетката също така разкри, че с Дарко вече са избрали име на бебето. "Ще е от 5 букви... Другото е тайна". 
 

Определено харесваме тази двойка и им пожелаваме дълъг и щастлив семеен живот. Не само, защото и двамата изглеждат похвално добре, но и защото и двамата не обичат показността. И ако Миската рядко, но все пак се появява на светски събития, то Дарко, не обича да бъде център на внимание и почти никога не може да бъде засечен с нея.
 

 "Не мисля, че връзката ми с Ромина е повлияла на кариерата ми, аз играех силно и когато бяхме заедно. Нещата с нея се случиха случайно. Чакаме момиче. Никога не съм обичал показността и не обичам да излизам с нея по заведения". - категоричен бе той в едно от последните си интервюта.
 

Въпреки това вече се знае, че двамата ще заживеят заедно с дъщеричката си в Израел, където наскоро Дарко беше продаден, и са планирали да се оженят - два пъти. Едната сватба ще е според българските традиции, а другата, разбира се, според македонските.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра