Следва

Най-красивите идеи как да носиш косата си през лятото в продукти

Вечно модерни красиви идеи как да носим косата си през лятото

Това са няколко вдъхновяващо-вечно-модерни начинa, по които да носим косата си през лятото на тази година.
Защо точно тези...

Hair преди 11 години

Това са няколко вдъхновяващо-вечно-модерни начинa, по които да носим косата си през лятото на тази година.
Защо точно тези?

Заради щипката сексапил, заради двете щипки универсалност и заради нашата любима стъпка или две към миналото.

Миналото е източник на уникални идеи и точно затова е важно да умеем да прехвърляме поглед назад през рамо, толкова често, колко се сетим. ТО няма как да ни излъже.

Четирите прекрасни решения са: късо, средно дълго, дълго до раменете и много дълго. Как това се е носело преди години и как днес /ще се убедиш, както и ние, че разлика няма/.

И защо умелата прическа, която отива на лицето ти, е истински стилов успех - за това се именно разказва този beauty hair - beauty woman материал.

1. Късо, но не драматично. Прическата ала гарсон, която вкарва в обръщение Туиги през 60-те, стои прекрасно и на супер актуалната в момента актриса Емма Уотсън. Условията: малко и фотогенично лице, младост и смелост.



През 1966 17-годишната Туиги решава да подстриже косата си късо. Първоначалният резултат е шок за супермодела, която впоследствие става първата звезда от подиума и каталозите с къса прическа и превръща това в абсолютен свой позитив. Емма Уотсън пък стига до решението "къса коса" веднага след края на снимките на сагата "Хари Потър". С това казва край на тийнейджърския си период и се превръща в красива млада дама с добри успехи, вече като голяма актриса, но и като рекламно лице на някои от най-големите козметични фирми - да вземем например Lancome.

2. Средно дълго каре. Носеше го с фантастична елегантност Фен Дънуей.



Сещаме се мигновено за Бони от вечната екранна класика "Бони и Клайд", в която актрисата партнира на Уорън Бийти с дълго каре, което отива сташно на скулестото й красиво лице.



Днес виждаме интерпретация на този избор, и то съвсем скорошно, при Емили Блънт. И твърдим, че така английската актриса е много по-хубава, отколкото беше в "Дяволът носи Прада" с червена и доста по-издължена прическа.

3. Дълги и гладки коси. Мечтата на мнозина остава вечна класика. Секси и женствен избор, който предпочитат много звезди и който може да бъде видян на най-разнообразни места.



Той обаче изисква специална грижа и обратно на идеята, че е лесно да поддържаш дълга и гладка коса, това не е така. Този избор е допустим само при много здрава и послушна коса, която сме се научили да пазим от всякакви вредни въздействия. И въпреки че традиционно свързваме този вид прическа с италианките, в минало време основно се сещаме за актрисата и модел, съпруга на Стив Маккуин и корица на Vogue Али Макгроу.



По същия начин днес изглежда, естествено с 40 години разлика във времето, известният италиански модел, муза на Dolce&Gabbana и момиче от календара на Pirelli - Бианка Балти.

4. Стилистиката на 30-те години.



Завладяващата винтидж-мания е главен участник тук. Не само, че "Артистът" се оказа най-силното филмово изпълнение тази година, но и на подиума носталгията буквално движи нещата. Разбираем е и погледът назад към прическите от онези години.

Емблематичната Джинджър Роджърс е примерът за тридесетарска прическа, като единствената разлика днес е по-лежерното изпълнение. Чудесен пример тук е прекрасната прическа на Чарлийз Терон, в която една букла и една диадема стигат и вече сме в ерата на нямото кино, без да държим то да проговаря.

А ето и как да постигнеш желания ефект чрез някои от най-добрите продукти>>
 

More Hair