Следва

NEWS: Пуснаха лятната лимитирана серия лакове Le Vernis на Шанел

Най-красивите идеи как да носиш косата си през лятото в продукти

Показахме ти вдъхновяващи идеи за това как да носиш косата си през лятото на 2012-та, които са доказано...

Hair преди 11 години

Показахме ти вдъхновяващи идеи за това как да носиш косата си през лятото на 2012-та, които са доказано женствени и секси още в миналото.

А ето и най-добрите продукти, с които да постигнеш желания ефект:

Какво ни трябва за късата прическа:

Балсамът Leave-in label.m, за да омекоти и направи лесна за оформяне + добър сешоар, с който постигаме елегантния, "прибран" вид на косата + Gel Total Control на Pantene за окончателен завършек без слепване. 

За карето:



Шампоан с изглаждащ ефект Matrix + пяна за обем без изплакване на Rene Furterer при по-фини коси + олио за изглаждане Mythic Oil - универсален продукт за коса от L’Oreal Professionnel + голяма кръгла четка за оформяне.

Дълги и гладки коси:



Задължителен продукт за продхранване и предотвратяване на цъфтенето Маска на Herbal Essence и реструктуриращият Fibre Architecte на Kerastase + добра преса + олио за изглаждане на косъма Silk Wonder на Маtrix за блясък и хидратация без омазняване.

30-те години:



Пяна за коса на Pantene за овлажняване и придаване обем на косата + стайлинг спрей на Palette със защитна функция за последваща термообработка + добра преса + лак за коса на L'Oreal със сатиниращ ефект за перфектен завършек.
 

More from View Sofia

More Hair