Следва

Пикантна доматена супа с кускус

Седмичен ХОРОСКОП - 28 май - 3 юни

Тази седмица съдбата ще бъде благосклонна към теб и ще ти помага във всичко, ако разбира се не си пречиш сам...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица съдбата ще бъде благосклонна към теб и ще ти помага във всичко, ако разбира се не си пречиш сам и не се опитваш с всички сили да избегнеш положителните събития в живота си. В началото на седмицата е възможна романтична среща, която може да ти донесе не само приятни моменти, но с течение на времето да прерасне в нещо повече. Ако вече имаш втора половинка, очаквай приятна изненада и хубави вечери. Към края на седмицата радостта ще посети дома ти, позволявайки значително да подобриш отношенията си и същевременно да придобиеш нещо ценно във всекидневния живот. В събота и неделя може да те посетят приятели или роднини.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Седмицата може да бъде съпроводена с появата на различни видове конфликти, спорове и изясняване на отношенията. Напрежение ще възниква в работната атмосфера, както и навсякъде където се налага координирани действия на няколко човека. Различните желания, идеи и подходи при решаването на дадена задача ще доведат до факта, всички да действат несъгласувано, да си пречат един на друг и в крайна сметка да избухват. Конструктивно решение на проблемите практически е невъзможно, освен ако не намериш в себе си достатъчно сили, за да преодолееш съпротивата на другите и да наложиш волята си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Емоционална депресия и нежелание да взимаш каквито и да е решения ще ти позволи да се скриеш от проблемите за кратко време. Ако не събереш мислите си и не започнеш пълноценна работа над себе си и над това, което те безпокои, в скоро време може да се окажеш в незавидна и донякъде критична ситуация.
Звездите тази седмица ти дават следния съвет: не възлагай на любимия човек големи надежди. В крайна сметка, той не е задължен да изпълни всичките ти мечти и да стане такъв, какъвто ти искаш да го видиш. Просто се радвай, че го има и че те обича. Това не е малко!

РАК 22.06 – 23.07

Съдбата ще ти сервира различни дребни неприятности, които заедно биха могли сериозно да те разстроят. Затваряйки се в себе си със своята тъга само ще влошиш нещата, така че по-добре се опитай да се развеселиш и да започнеш да решаваш проблемите, въпреки че няма да ти е лесно. Първата половина на седмицата е богата на труд и е много изморителна, но тя ще ти позволи да направиш всичко необходимо, за да може живота ти постепенно да се подобри, а проблемите да намалеят. Така че не мързелувай и се захващай за работа. Да се отпуснеш и напълно да се насладиш на плодовете на своя труд, ще е възможно през уикенда, тогава и настроението ще ти се повиши и нещата ще вървят по-добре.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Тази седмица ще имаш силно изострена интуиция и завишена чувствителност и като следствие повишена емоционалност и ранимост. Околните хора не винаги ще бъдат в състояние правилно да разбират твоите действия и постъпки, както и реакциите ти на случващото се. Опитай се да се владееш само когато е абсолютно необходимо, във всички останали случаи си позволи да бъдеш себе си. В работата се ръководи от интуицията, а логиката остави за по-натам. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за нови дела. По това време твоята делова активност ще бъде максимална и заедно с новите знания, които ще се открият пред теб, започването на нова дейност е особено обещаващо.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Понякога може да те навестяват тежки мисли, но не непременно заради нещо конкретно, повечето твои умозаключения ще бъдат в резултат на фантазии и страх, отколкото на действителността. Тази седмица в живота ти всичко е спокойно и винаги може да разчиташ на подкрепа от своите близки и хората около теб. Емоционалното напрежение ще отмине към края на седмицата, когато може да си отдъхнеш от ежедневните притеснения. Скоро ще се убедиш, че всичко върви гладко и страховете ти са неоправдани.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Везните имат една особеност, за която може и да не подозираш - ако си недоволен от себе си и искаш нещо съществено да промениш в живота си трябва да промениш обстановката. От всички зодиакални знаци повечето Везни са притежатели на "двойно жизнено пространство", което позволява да променят обстановката, да превключват от едно нещо на друго. Думи като "реорганизация", "рестартиране" са ти нужни като въздуха. А нали принадлежиш към въздушната стихия! Въздухът е много подвижен - не се страхувай да промениш нещо в живота си, започни с нещо малко, със собствените си навици - "совата" нека стане "чучулига", чревоугодниците да се превърнат във вегетарианци, шофьорите да се спуснат в метрото – там също е интересно!

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Да погъделичкаш нервите си, да се движиш по острието на бръснача, да получиш своята доза адреналин - това е, което изисква периодът от теб. Съществува следния астрологически принцип - ако не се опиташ да извършиш необходимите действия самостоятелно, тогава съдбата ще те притисне в желаната посока и ще те ръководи. Така че сега гледай предимно трилъри, посети екстремни курсове за управление на МПС, скачай с парашут. Прави това, за което не те молят и това, което не очакват от теб - и всичко ще бъде наред. В този период ще се отърсваш от ненужните контакти с помощта на основното си оръжие - езика. Може да бъдеш саркастичен, "интелигентно да нагрубяваш" и да подлагаш на изпитание чуждите нерви (но звездите не ти препоръчват това).

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В началото на седмицата пред теб ще възникне дилема, която няма лесно да разрешиш, така че да се окажеш победител. Подобна ситуация може да предизвика конфликт с хората, които обичаш. В средата на седмицата ще бъдеш особено импулсивен, ще се опиташ да разрешиш всички проблеми с един замах, което разбира се няма да е лесно, но може и да успееш. Благоприятен за личния ти живот е уикенда. В тези дни ще се чувстваш много щастлив, за сметка на предприети действия по-рано, което ще позволи да разрешиш много от проблемите.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица събитията може да се обърнат срещу теб, не е изключено заяждане или подлост от страна на колеги - така че трябва да вземеш всички предпазни мерки и да бъдеш нащрек. В този период може да се проявят всички негативни черти на твоя характер, които обикновено стоят скрити – така че се стреми да успокоиш не само другите, но и себе си. Сега е най-добре да заминеш някъде, да избягаш, да изчезнеш. Но да се отпуснеш както трябва, няма да успееш, тъй като ще имаш много работа. Ето защо, най-добрият вариант е да заминеш в командировка или, ако е възможно, да се заемеш с решаване на работните задачи извън града.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Една добра и щастлива седмица, която обещава успех във всички начинания. Важното е да не пилееш напразно този заряд с оптимизъм и да го отправиш в нужната посока. Избягвай рутинната работа, която не изисква ентусиазъм – такова занимание може да ти отнеме всички сили. През втората половина на седмицата е възможно пътуване или делова среща. Този период е подходящ за сключване на договори и приключване с дадени отношения. Ще бъдеш в състояние да се справиш с много сложни проблеми, неприятни от емоционална гледна точка.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица ще се въртиш, суетиш, ще вдигаш шум. Пролетта си отива, идва лято – предстоят ти много интересни неща. Цялата тази седмица ще бъде свързана с подготовката на нещо. Изненадващо, но почти всички документи са ти в ред и ще се занимаваш със собствения си дом и битови проблеми. Личният живот и свързаните с него събития ще погълне цялото ти свободно време. Не е подходящо да скромничиш и да се притесняваш, ако се бавиш и мълчиш може да пропуснеш дългоочаквано щастие. Предприемай действия!

Родена на същата дата като Мерилин Монро, Хайди няма нейната драматично-трагична съдба, а три деца - едно от Фабио Бриаторе и две от певеца Сийл, с когото бяха женени щаслтиво до много скоро. 
Моделът и ангел на Виктория Сикрет, тв водещ и продуцент от германски произход в петък ще стане на 39 години и можем да й признаем заслугите за това, че продължава активна кариера като рекламно лице на някои от най-продаваните козметични марки.

More from View Sofia

More Astro