Следва

Kiss Me in the Rain

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Пролетно-лятната колекция бельо на Стела Маккартни. Малко ретро - много нежна, тя е естествено продължение...

All fashion преди 11 години

Красивото бельо на Stella McCartney

Пролетно-лятната колекция бельо на Стела Маккартни. Малко ретро - много нежна, тя е естествено продължение на главната линия на дизайнера от ready-to-wear този сезон.

Дантела, коприна, бродерии, прозрачност са в основата на една компактна, на красива колекция от комплекти сутиен-бикини, в прелестни вариращи нюансив - от кобалтово синьо да коралово розово, умело заиграни с елетантни и секси същевременно детайли.

Хубава колекция, добра кампания, изобщо - искаме ги. До едно! 









Саша Пивоварова показа първата си майчинска снимка



Поредното красиво бебе се яви на Земята. И не само, ами ни го показа лично красивата му майка. Саша Пивоварова роди първата си дъщеря преди дни и вече я показа, сладка и мъничка, в профила си в Twitter. Освен че е полезен ход за изпреварване на всякакви нахални папараци, този жест на споделяне е повече човешки, мил и жизнеутвърждаващ от всеки друг. Радваме се и честитим малката Миа Изис на майката и таткото и не се съмняваме, че бебето-принцеса е родено под щастлива звезда.

UGG за булки



Понеже цялата минала седмица си мислехме за булки, сватби и младоженци, новината за булченската колекция на прочутата с ботушите, на които ние казваме "самоходки" австралийска фирма, ни дойде точно навреме, за да я включим в 5-те неща, които харесахме в модата през изминалата седмица. 

Бели, но дебели, сладки и момичешко невинни са тези груби ботуши, а ние съзираме в идеята да се омъжиш обута в тях на минус 15 за истиски готина. Все пак, по нашите ширини хваща дълга и дебела зима, а не всички се вричат през лятото и пролетта във вечна вярност. Вместо да обричат младоженките на замръзнали палци, от UGG са спретнали симпатична малка колекция в бяло и бледо розово, с камъни по детайла и мек овчи пух отвътре. 



Ботушките си имат тематични имена: Sparkles I Do! и Bailey I Do! и ние истински им се радваме! 

Колекция на Луиз Грей за Topshop



Topshop спонсорира редица лондонски дизайнер от години, а част от тях гостуват впоследствие с капсулни колекции на британския конфекционен гигант. Сега е ред на младата Луиз Грей да се присъедини към супер успешните млади таланти, които произведоха колекции за английската верига дотук. Припомняме, това се имената на Christopher Kane и Мary Katrantzou - и двамата дизайнери с невероятен търговски и имджов успех.

"Идеята ми бе да направя за момичето на Topshop колекция, която носи младост и забава, подобни на тези, които вече присъстват в собствените ми дрехи и грим", казва Луиз. 

 

Факт е, че тя е първият дизайнер, който ще създаде и колекция грим за веригата. 

Оптичистични дрехи, пълни с цвят, предизвикващи да си смел и усмихнат, когато ги носиш. Ще ги видим в края на автуст, когато ще са по магазините на Топшоп. Съвсем навреме за идния сезон.

Christopher Kane с голяма разпродажба в Лондон. Неоновите клъчове стигат до 70 паунда от 335!!!



И като казахме Кристофър Кейн, за всички онези, които са в Лондон идната седмица или планират път натам, датата 31 май е задължигелна за отбелязване в тефтера.

От 12.30 на обяд до 9 вечерта, младият дизайнер организира разпродажба на някои от култовите си неща от минали колекции на цени от 5 до 100 паунда, което, ако трябва да сме пунктуални, ес около 80% по-ниско от действащите цени.



Обожаваме този тип скъпоценни възможности и определено смятаме, че един щампиран Т-шърт и един неоново ярък клъч от колекцията на Кейн Пролет/Лято 2011 са задължителни. Мястото е The Mercer Street Studios, а по-ранното часово присъствие ще е само от полза.
 

More All fashion