logo loader
Следва

Концерт на ансамбъл Филип Кутев - Балканите в песни и танци

Мюсюлманите не се отказаха - провалиха концерт на Лейди Гага

Властите в Индонезия отказаха да издадат виза на Лейди Гага да влиза в Джакарта и екстравагантната певица вероятно ще трябва да отмени концерта си в столицата...

Music преди 11 години

Мюсюлманските организации получиха своето официално потвърждение за успех. Властите в Индонезия отказаха да издадат виза на Лейди Гага да влиза в Джакарта и екстравагантната певица отмени концерта си на 3 юни в столицата, съобщава Contactmusic.
 

Шоуто трябваше да бъде най-грандиозното в Азия от световното ѝ турне, но след протести на консервативните мюсюлмани насочени към имиджа на Лейди Гага, провокативните ѝ танци и след обвинения, че тя може да увреди моралните устои на страната, блондинката ще отмени появата си там.

"Въпреки че за концерта в Джакарта вече бяха продадени 52 000 билета мениджърите на Лейди Гага обмислиха ситуацията и при заплахите за това какво ще се случи, ако концертът се състои, решиха певицата да отмени концерта“, пише в изявление адвокат Минола Себаянг.

Турнето „Born This Way Ball“ на скандалната певица, популярна с провокативното си поведение, е съпътствано от бурни протести от различни религиозни общности по света.

На концерта на певицата в Южна Корея през април бяха допускани само пълнолетни след провелите се в страната протести от страна на християнски организации.

Лейди Гага ще гостува в България на 14 август с концерт на Националния стадион "Васил Левски".

 

 

More Music

Световноизвестната цигуларка Мидори свири за София

Music преди 1 месец

В деня на София Столична община и Софийската филхармония ви канят на концерт с участието на забележителната цигуларка Мидори, темпераментната акордеонистка Вероника Тодорова и стилното сопрано Елена Механджийска под палката на едно от горещите имена на българския диригентски подиум Вилиана Вълчева

Vivacom със специална Unlimited изненада на фестивала Midalidare Rock

Music преди 3 месеца

По време на събитието, което ще се проведе от 30 юни до 2 юли, на специално обособен ROCK CORNER, посетителите ще имат възможността да свалят специално създадения за фестивала рокаджийски филтър, с който да си направят най-яката ROCK снимка, видео или рийл на място.