Следва

Специално за твоята кожа. Спечели един от трите продукта в серията MATRICIANE на BIODERMA само днес

NEWS: Пуснаха лятната лимитирана серия лакове Le Vernis на Шанел

Въпреки че вали, официалното начало на лятото е почти тук и няма по-добър момент от този, за да се впишеш в духа на сезона...

Nails преди 11 години

Въпреки че вали, официално лятото е почти тук и няма по-добър момент от този, за да се опиташ да дадеш и своя принос за началото на сезона.


Разбира се, за да бъде всичко идеално е задължително всички части от тялото да носят летни горещи емоции и това не изключва пръстите на краката и ръцете.
 

Затова най-добре те да са лакирани в нюанси вдъхновени от огнени залези и целуната от слънцето кожа. А точно това е подготвила новата лимитираната серия лакове за нокти Le Vernis на Шанел. В тази колекция отново е уловена слабостта на Коко Шанел към деликатните отблясъци на перлите, защото тя съдържа нови цветове, които директно носят посланието на лятото по този начин.

Имайки предвид, че имената на трите прекрасни шищенца са Остров, Наслада и Почивка - какво повече му трябва на човек, за да се пренесе на някое топло място? В допълнение можем да кажем само - тези лакове за нокти са всичко друго, но не и обикновени.

 

More Nails