Следва

Специално за твоята кожа. Спечели един от трите продукта в серията H2O на BIODERMA само днес

Специално за твоята кожа. Спечели един от трите продукта в серията MATRICIANE на BIODERMA само днес

Започваме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични...

Hair преди 11 години

СРОКЪТ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА ЗА ТЕЗИ ПРОДУКТИ ВЕЧЕ Е ИЗТЕКЪЛ  

Започваме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични компании BIODERMA. Тук, в Item of the day, в продължение на две седмици, ще ти представяме по три продукта на изключителната френска дерматологична марка, всеки с конкретна специфика и характеристики, които можеш да прочетеш приложени към снимката на всеки продукт. 

За да се включиш в нашата игра, помисли кой от тях би бил най-подходящ за нуждите на твоята кожа и ни изпрати мейл на [email protected], в който освен, че ще посочиш имена, години и населено място, ще аргументираш накратко защо смяташ, че твоята кожа се нуждае точно от дадения продукт, който избираш, точно в този момент.

А ето кои са днешните три продукта за късмет в страхотната ни игра от серията MATRICIANE:

Matriciane Rides за ДЪЛБОКИ И ФИНИ БРЪЧКИ

Матрикс крем за изглаждане на кожната структура, който:

- Комбинира невидимия ефект от регенериращото действие на MATRICIUM® с видимия ефект от действието на дерматологично активни съставки, които ограничават признаците на стареене.

- Набавя на кожата основни биологични хранителни вещества като стимулира клетъчното регенериране благодарение на високото съдържание на световния патент MATRICIUM®*

- Запълва и изглажда незабавно неравностите по кожата – „Запълващи сфери”.

Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема Matriciane Rides, защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада в края на деня.




Matriciane Fermete за ОТПУСНАТА КОЖА


- Комбинира невидимия ефект от регенериращото действие на MATRICIUM® с видимия ефект от действието на дерматологично активни съставки, които правят кожата отново здрава и стегната.

- Набавя на кожата основни биологични хранителни вещества като стимулира клетъчното регенериране благодарение на високото съдържание на световния патент MATRICIUM®*.

- Стимулира естествения синтез на кожната тъкан като постига стягащ ефект – Комплекс от полилифт и тетрапептиди.

Нанася се сутрин и/или вечер на добре почистено лице и шия, като допълнение към Matriciane Sérum.

Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема Matriciane Fermete, защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада в края на деня.





Matriciane Multi-defense за ПЪРВИ ПРИЗНАЦИ НА СТАРЕЕНЕ


Биовитализиращ матрикс крем, който:

- Подсилва естествените защитни сили на кожата като я предпазва от външни агресори (замърсяване, стрес, цигарен дим).

- Набавя на кожата основни биологични хранителни вещества като стимулира клетъчното регенериране благодарение на високото съдържание на световния патент MATRICIUM®*.

- Антиоксидантното действие предпазва кожната тъкан – Карнозин.

- Хидратиращо действие – Глицерин и ксилитол.

Нанася се сутрин и/или вечер на добре почистено лице и шия, като допълнение към Matriciane Sérum.

Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема Matriciane Multi-defense, защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада в края на деня.

Всички продукти от серията подсилват естествената защита на кожата с Ектоин и съдържат само естествени консерванти - Фруктоолигозахариди (FOS). Всеки матрикс крем е с формула, подходяща за чувствителна кожа. Хипоалергенен. Некомедогенен. Патент на BIODERMA.

Утре очаквай нова серия продукти! 



More Hair