Следва

Кан 2012: Триумфът на "Любов" и любовта към модата

Back to Future: Прекрасните принтове на Erdem Resort 2013

Липсата на деколтета, дължина до коляното и под него, както и един фин дамски сексапил - предимно в дантелените рокли, само доказват същността на колекцията Resort 2013, а именно-премереност.

All fashion преди 11 години

Когато видяхме resort колекция на дизайнера Ердем Моралиоглу за 2013, първата дума, която ни дойде в съзнанието, бе „фантазия”, но премерена. И това не е случайно.

Флоралните мотиви, премерената кройка и палитрата, която се лута между нюанси на синьо и розово, са вдъхновени от Нейно Величество Кралицата на Великобритания.

Липсата на деколтета, дължина до коляното и под него, както и един фин женски сексапил - предимно в дантелените рокли, само доказват същността на колекцията Resort 2013, а именно - красота по дворцов етикет.

Виждаме туидени палта, високи яки и акцент в талията, които дизайнерът комбинира с принт, пачуърк и дори фини плетива. Разбира се, Ердем не е забравил и своите емблематични коктейлни рокли, но и те са под знака на аристократичната нотка, която е обзела летните му предложения за Resort 2013.

 

More All fashion