Следва

Булката на лято 2012 според младите български дизайнери: NULLA и Боян Петрушевски

Марни във фантастична колаборация с илюстратора Брайън Риа

Ето че Marni отново заема водещи позиции с нови творчески новини след любовната им модна игра с H&M...

All fashion преди 11 години

Ето че Marni отново заема водещи позиции с нови творчески новини след любовната им модна игра с H&M. Американският илюстратор Брайън Риа е избран от екипа на модната къща за поредната идейна колаборация, която ще бъде включена в зимната колекция на бранда MARNI Winter Edition за 2012.

Любителите на Marni със сигурност ще останат възхитени, защото марката не изневерява на своя свежарски градски стил, а напротив - още повече го допълва с артистичните илюстрации и анимации на Брайън.

Скиците и закачливите картинки са претворени в минималистично-абстрактни форми в идеален синхрон с цветове като жълто, зелено и червено. Острите линии и графики контрастират на детските анимации, които виждаме по чанти, тениски, кожа и пластмаса. Забелязваме поло-блузи и плетени яки, които по странен начин се вписват в един космополитен аутфит. Цените на блузоните са около 660-770 долара, а за чантите – 350 долара.

Тази колаборация изглежда като една добра възможност за талантливи млади артисти, които могат да изявят таланта си чрез големите модни марки.









Фантастично, искаме всичко по две, a за радост на мъжете ни, колекцията ще включва и изключително мъжки артикули.
 

More All fashion