Нашето момче Alek Sandar тръгна по стъпките на Мадона

Българинът, който се изявава паралелно и на модия подиум ще пее заедно с култовата звезда Yozmit...

Българинът Alek Sandar, който преди време ни разказа подробно за живота си отвъд Океана, ще открие световния музикален фестивал New Music Seminar в Ню Йорк само след броени дни.


Това е прецедент за нашата държава, защото за първи път в историята на фестивала, който събира на едно място - изпълнители, продуценти и медии от цял свят, ще участва българин. Всъщност New Music Seminar съществува от 80-те години и неговата сцена е дала шанс дори на Мадона, много преди поп-кралицата да стане известна.Днес това е едно от най-престижните събития в музикалните среди, на което се среща целия музикален свят, за да дискутира бъдещето на музикалната индустрия, новите тенденции, промени и т.н.
 

Българинът, който се изявава паралелно и на модия подиум, ще се качи на сцената заедно с култовата звезда Yozmit (Йозмит). Алек Сандър и Йозмит ще направят 30 минутно шоу, в което ще бъдат включени песни, повечето от които българинът изцяло е продуцирал сам. Двамата ще направят и премиера на новата си песен "Sound of new pussy".
 


Междувременно Алек направи новият ремикс за KIMBRA.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.