Следва

Среща с автограф

Нашето момче Alek Sandar тръгна по стъпките на Мадона

Българинът, който се изявава паралелно и на модия подиум ще пее заедно с култовата звезда Yozmit...

Music преди 11 години

Българинът Alek Sandar, който преди време ни разказа подробно за живота си отвъд Океана, ще открие световния музикален фестивал New Music Seminar в Ню Йорк само след броени дни.


Това е прецедент за нашата държава, защото за първи път в историята на фестивала, който събира на едно място - изпълнители, продуценти и медии от цял свят, ще участва българин. Всъщност New Music Seminar съществува от 80-те години и неговата сцена е дала шанс дори на Мадона, много преди поп-кралицата да стане известна.Днес това е едно от най-престижните събития в музикалните среди, на което се среща целия музикален свят, за да дискутира бъдещето на музикалната индустрия, новите тенденции, промени и т.н.
 

Българинът, който се изявава паралелно и на модия подиум, ще се качи на сцената заедно с култовата звезда Yozmit (Йозмит). Алек Сандър и Йозмит ще направят 30 минутно шоу, в което ще бъдат включени песни, повечето от които българинът изцяло е продуцирал сам. Двамата ще направят и премиера на новата си песен "Sound of new pussy".
 


Междувременно Алек направи новият ремикс за KIMBRA. Това е певицата, в която наскоро се влюбихме покрай изявите й със световно известната звезда Gotye и мегахита им "Somebody that i used to know". (бел. ред. за да може ремиксът на Алек Сандар да бъде разпространен в целия свят чрез Warner Music, трябва повече българи да го чуят и да го подкрепят онлайн оттук).


Мислехме си, няма ли да е страхотно българин да направи официалния ремикс на следващ световен хит?
 

 

More from View Sofia

More Music