Следва

Лесна салата с краставици и репички

Снимай красиви абитуриенти! Спечели Beyoncé Pulse и GUESS Seductive homme

  Май месец почти свърши и на всички им е ясно, че това, което следва от тук до неговия край, е едно непрестанно броене до припадък от 1 до 12...

All About Life преди 11 години

 Май месец почти свърши и на всички им е ясно, че това, което следва от тук до неговия край, е едно непрестанно броене до припадък от 1 до 12.

И това, както всяка година, вдъхнови екипа на малкото ни братче TeenViewSofia за поредния конкурс, в който главните участници са, разбира се, абитуриентите. Но вместо за звездата, подаръците този път ще бъдат за авторите на най-добрия кадър. Условието е просто: Изпрати ни снимка на абитуриент - може да е сестра ти, брат ти, братовчедката, може да е дъщеря ти, племенницата или сина на съседа, напиши ни имената му, както и твоите три, точен адрес и телефон за връзка.

Виж подробности тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.