Следва

Лесна салата с краставици и репички

Снимай красиви абитуриенти! Спечели Beyoncé Pulse и GUESS Seductive homme

  Май месец почти свърши и на всички им е ясно, че това, което следва от тук до неговия край, е едно непрестанно броене до припадък от 1 до 12...

All About Life преди 11 години

 Май месец почти свърши и на всички им е ясно, че това, което следва от тук до неговия край, е едно непрестанно броене до припадък от 1 до 12.

И това, както всяка година, вдъхнови екипа на малкото ни братче TeenViewSofia за поредния конкурс, в който главните участници са, разбира се, абитуриентите. Но вместо за звездата, подаръците този път ще бъдат за авторите на най-добрия кадър. Условието е просто: Изпрати ни снимка на абитуриент - може да е сестра ти, брат ти, братовчедката, може да е дъщеря ти, племенницата или сина на съседа, напиши ни имената му, както и твоите три, точен адрес и телефон за връзка.

Виж подробности тук>>

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.