Следва

“Жени”

Преглед на печата

Прегледът на печата от миналата седмица показа няколко факта, които ни накараха да се усмихнем, защото в пресата...

Галерии преди 16 години
Прегледът на печата от миналата седмица показа няколко факта, които ни накараха да се усмихнем, защото в пресата освен гадни новини, има и много оптимизъм и направо бликаща радост.

Така, например, оказа се, че българите сме втори в света по консумация на еспресо след италианците, защото сме умни и знаем, че така кафето е най-полезно, ароматно и вкусно.

Нацията има и напълно кристална визия за това как трябва да изглежда един политик от класа - "24 часа" попита и разбра, че единодушно ни трябват богати хора, с контакти в София, с добра вербална култура и чисто човешки ценности, сред които - състрадателност, отговорност и патриотизъм.

Няма билети за Виенския бал в София - нагласата за танци и веселие от такъв тип автоматично препращат към чувство за радост от живота у населението, усещане за нещо хубаво във въздуха и фактическа принадлежност към Европа.

Във Видин се стигна до почти гениално откритие - там вече работи нощна детска градина. Дечицата могат да пренощуват при нужда или да останат до късно. Услугата не води до поскъпване на таксата. И, разбира се, вече има записани деца. Остава единствено въпросът кога и в София ще стартира подобен род социалнополезна услуга.

Самият факт, че ако ти се наложи, освен кучето си, можеш да настаниш и детето си да пренощува в приемливи условия и под грижите на адекватен персонал, е напълно достатъчен за повече душевно спокойствие у иначе и без това "разпнатия" от стрес родител.

More from View Sofia

More Галерии