Следва

Правейки секс, звездите ни съветват...

Кой спечели BIODERMA - ден 1. Изключителната серия Matriciane

От вчерашната огра с трите продукта на Matriciane, печелившите, избрани на случаен принцип са...

Hair преди 11 години

От вчерашната игра с трите продукта на Matriciane, печелившите, избрани на случаен принцип са: 

Matriciane Rides за ДЪЛБОКИ И ФИНИ БРЪЧКИ

Даниел Бунарджиев

"Здравейте, View Sofia. Този продукт не е за мен - аз съм на 26г. и ползвам козметика подходяща за моята кожа. За съжаление Мама не прави като мен и все по-рядко се сеща да се глези и да си купува неща, изключително и само за нея.

От доста време не живея с нея, но когато и да я видя напоследък, е винаги затрупана от работа (включително събота и неделя) до степен единствената глезотия, която ползва, да бъде фризьор и козметик 1-2 пъти месечно. Много е млада и мисли, че възрастта все още е проблем, който не я засяга, но както добре знаем е загубена кауза. Познавайки я и четейки описанията на продуктите мисля, че имено Matriciane Rides е продукт, от който кожата и ще продължава да изглежда млада и занапред. Ще съм супер-благодарен ако заедно с Вас й направим този подарък!" 

Matriciane Fermete за ОТПУСНАТА КОЖА

Мариана Иванова

"Много се радвам ,че мога да участвам в тази игра. От много време ги следя продуктити и смиятам,че моята кожа се нуждае точно от този Matriciane Fermete за ОТПУСНАТА КОЖА. Вече имам леки очертани бръчки около устата и на челото. Мисля, че клетките ми се регенерират по бавно вече."

Matriciane Multi-defense за ПЪРВИ ПРИЗНАЦИ НА СТАРЕЕНЕ

Йоана Първанова

Преди доста време пробвах серията Hydrabio, но след разговор с консултант на марката в един от столичните молове, вече почти година ползвам серията Sensibio - Sensibio Light, Sensibio Eye и Sensibio мицеларен разтвор.
С удоволствие бих пробвала продуктът Matriciane Multi Defense, тъй като мисля че ще повлияе добре на моята 31-годишна кожа, изложена ежедневно на вредни влияния и с първи признаци на стареене. Мисля, че хидратацията и специалната формула на продукта ще ми помогнат да поддържам кожата си свежа и гладка.
Веднъж една дама ми сподели съвет, че трябва от рано да се полагат грижи за кожата на лицето и шията с качествени продукти, защото кожата "помни" и се отблагодарява след години.
 

More Hair