Следва

Who is she?

МИНАЛОТО: Кралското кръщене на принц Хари

Кадрите от кръщенето на принц Хари през далечната 1984 година със сигурност не са повод за гордост за порасналия хубавец в момента...

Други преди 11 години

Кадрите от кръщенето на принц Хари през далечната 1984 година са носталгични, мили и затрогващи, и с нищо необозначават последвалите бурни събития, разтърсили семейството му.

Облечено в рокличка, от която едва се вижда, малкото кралско бебе „сигурно умира от жега”, както баща му споменава, но пък се държи по мъжки достойно.

За разлика от дяволития си брат Уилям, който като погледнем сега колко е скучноват, не бихме могли да предположим колко палаво дете е бил. Направо е изгарял от желание да направи някоя беля и да разчупи гипсираните стойки на кралските си роднини.

Особено на баща си, който с усилие сподавя прозявката си и се чуди как да озапти първородния си син.

Може би най-адекватно е поведението на принцеса Даяна, в чиито очи виждаме истинска майчинска гордост и изконна любов, която няма как да се скрие.

Изобщо кралското семейство си е като всяко друго – с палави деца, отчуждени родители и властна свекърва.
За жалост, Даяна вече не е между живите, Уилям и Хари са големи мъже, единият щастливо женен, Принц Чарлз е доволен с втората си съпруга, но първа негова любов Камила и така...

Нали самият Толстой е казал: „Всички щастливи семейства си приличат. Всяко е нещастно по своему.
Кои сме ние да му противоречим…, но хубавите моменти са си хубави.
 



 

More Други