Следва

Добре е да се знае: Мито и ДДС за поръчките по интернет

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

От момента на пускането й в продажба миналия понеделник, колекцията на Oscar de la Renta Resort 2013 ...

All fashion преди 11 години

"Евтините" пуловери на Oscar de la Renta

От момента на пускането й в продажба миналия понеделник, колекцията на Oscar de la Renta Resort 2013 фокусира интереса на целокупния моден свят към зелено-белия пуловер в спортен стил. Само за ден се продадоха 5 от симпатичните плетива, по данни на онлайн магазините по света.

Всичко това е супер, и би било неустоимо и за нас, в качеството ни на ценители на добрата мода, ако не беше смразяващата посред лято цена на завидния етикет. Точно 2490 !!! долара струва едно от изделията от трико на Де ла Рента и може би тези четири цифри са, които действат като притегателна сила на близо 500-те души на ден, които разглеждат офертата за пуловера на дизайнера, пак по данни на онлайн магазините.

Вярно, приятна дрешка, но приятна-приятна, колко да е приятна.

Кардашиян в рокля на Полтроу, е, стига, де



Комбинацията от точно тези две имена в едно изречение е гарантирано повод за киселини и главоболие у всеки, който може да визуализира редом една до друга двете жени в главата си. 

Гуинет е жестока, има фантастичен стил и наистина, ако нямахме толкова пробиви в ежедневната си дисциплина, щяхме да искаме да сме като нея. 

Ким има съвсем други качества и те не са от любимите ни, защото сме медия за красота и стил. И всичко щеше да е наред, ако не беше озадачаващият факт на заемането от страна на Ким на тоалета на Emillio Pucci от своята приятелка Гуинет за изявата си на фестивала в Кан. И още много след него, както говорят снимките. Освен че е забавно, е и истинска изненада. Как се е събрала Ким в онова, което по принцип става на Гуинет?

Малката черна рокля от ново поколение



Колкото и да обичаме новите технологии и модата, обичаме ги поотделно. Когато обаче и двете станат комбина, тогава започваме да се опасяваме за практичната приложимост на модното "устройство". Става въпрос за малката
черна рокля на новозеландската студентка Емили Стийл, която е "инсталирана" с високотехнологични малки плазмички и така роклята става лилава.

Всичко добре, но това означава изобщо да не пием вода или да излизаме в дъжд с нея, защото какво ли би станало тогава - може би препечена черна рокля?

Традициите не са това, което бяха, но понякога ги предпочитаме пред странните непрактични измислици на новото време.

Обувки от розовия будоар



Ако тези обувки бяха жив човек, те щяха да прекарват дните си в розов будоар, заобиколени от пухкави бели малки кученца с панделки в косите, пиейки шампанско и повтаряйки червилото си на всеки пет минути. Това, разбира се, не ги прави модни нарушители, но е повече от видно защо не са и в листата на достиженията с положителен знак от миналата седмица. А точно обратното.

На всичкото отгоре струват 819 паунда и ако някои мисли, че сме в грешка, може да си ги купи от тук>>



Бритни Спиърс се завърна и това е хубаво, но...



снимка: Flynet 

Тя е новият съдия в музикалното риалити X Factor и оттук нататък строго ще бъде следено какво облича. За нейно нещастие, още с дебюта си любимката на тийнейджърите отпреди няколко години предизвика неодобрение относно начина, по който бе избрала да се облече. Неоново-розовата мини рокличка на Brian Lichtenberg определено не беше съвсем нейната, но това можеше да се преживее, стига гърдите й да си бяха стояли послушни под някой сутиен. Тук Бритни много прилича на Пам Андерсън, но ако на Спасителката това някак си й отива, то на Спиърс никак не й. 

Но, грешките са простими, стига да не се превръщат в рецидив.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.