Следва

Нюйоркската легенда DJ Spinna идва на Sozopol Fest

Отличен избор! Дейвид Бекъм e първият мъж на корицата на ELLE

37-годишният футболист е първият представител на силния пол, който виждаме сам на корицата на списание Elle...

People of art преди 11 години

Леко разсeяни сме след появявата на Дейвид Бекъм на корицата на британския Elle. Защото колкото и да плюем по перфектни мъже като него, които уж са ни прекалено идеални, няма как да отречем това, което британската футболна звезда си има...


Той определено е нещо повече от футболист – той е секс и модна икона, по която въздишат милиони жени по цял свят и сигурно заради тях от Elle са направили и този избор. За да разчупят стереотипа издателите на списанието решиха да поднесат на читателите си просто цяла порция секси и полугол Дейвид Бекъм.
 

Това, разбира се, само може да прави чест на футболиста, който с появата си този месец в изданието се превърна и в първия мъж, който се е снимал соло на корицата му.



 

Фотосесията е край басейн, а Бекъм пръска сексапил с мокрото си мускулесто тяло.
 

Един от фотосите акцентира върху "пакета" му, където се мъдри надпис "подготви се". Явно играчът на LA Galaxy се подготвя за горещо лято... На теб не ти ли стана също много горещо? (вземи още доза Дейвид Бекъм от тук)


 

ГОРЕЩО ВИДЕО:

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра