Следва

Специално за красива кожа - Спечели един от продуктите в серията PHOTODERM на BIODERMA точно днес

Кой спечели продукт от серията H2O от играта на ViewSofia и BIODERMA

Виж за кого определи жребият продуктите от серията H2O на BIODERMA от...

Hair преди 11 години

Виж за кого определи жребият продуктите от серията H2O на BIODERMA от ДЕН 2-РИ>> 

1. Sensibio H2O, Мицеларен разтвор за почистване на лицето и околоочния контур

Радостина Борисова

По мои наблюдения това е един от най-добрите почистващи продукти на пазара в момента. Доколкото знам, финият и щадящ разтвор е подходящ за всяка кожа. А си мисля, че ще е като еликсир за моята, защото живея в голямата прашна София, защото всекидневно усещам как кожата ми се замърсява, защото съм напълно сигурна във важността на почистването за вида на кожата и защото тази френска марка е любимата ми!

2. Sebium H2O, Мицеларен разтвор за мазна, акнеична и кожа от смесен тип

Антоанета Костова

Студентка съм, първа година в Националната художествена академия, специалност Индустриален дизайн. Ежедневието ми е изключително динамично и натоварено. Почти всеки ден прекарвам средно около 3 часа в градския транспорт и това е една от основните причини за замърсяването на кожата на лицето ми. Като творец често ми се налага да работя с различни художествени материали и това неминуемо се отразява върху кожата ми.

Повечето препарати за почистване на лице, които съм използвала досега, изсушаваха кожата и това водеше до още проблеми. Поради тази причина смятам, че Sebium H2O ще е подходящ за мен, тъй като се нуждая от продукт, който да почиства ефектно и в дълбочина мазнините и замърсяванията,но и да запазва кожата нежна и незасегната от химичните му съставки.

3. Hydrabio H2O. Първият овлажняващ мицеларен разтвор с Aquagenium® за чувствителна и дехидратирана кожа

Ралица Белева

От известно време използвам продуктите на Bioderma и кожата ми се чувства доста добре. Най-вече използвам серията Sebium,както и мицеларната вода от тази серия, защото кожата ми е чувствителна, склонна към омазняване. Но с удоволствие бих пробвала Hydrabio H2O, защото макар и мазна, кожата ми се нуждае от хидратиране, а голяма част от продуктите за мазна / комбинирана кожа изсушават доста. И именно Hydrabio H2O би спомогнал кожата ми да се чувства приятно хидратирана.

 

More Hair