"България търси талант" откри гласa на България

Кристина Арабаджиева спечели наградата от 60 000 лева и купища негативни мнения...

Вчера вечерта bTV излъчи грандиозния финал на едно от най-гледаните предавания в родния ефир - "България търси талант".
 

12 изпълнения или общо 56 души се бориха за наградата от 60 000лв. и титлата "талант на България" и след напрегната надпревара със сините очи, бялата одежда и божествен глас, малката Кристина Арабаджиева трогна феновете на шоуто и те категорично я избраха за победител във втория сезон на формата.
 

Момичето от Асеновград стана безапелационна любимка, като победи втория според зрителския вот - Метин Енимехмедов с близо 20 000 гласа.
 

Дори и огромната разлика между двамата обаче, се оказа недостатъчна, за да затвори устите на мнозина и тази сутрин русокосото ангелче осъмна с една идея по-известно, но пък много по-недолюбвано отпреди. Не, че сме изненадани от негативните коментари по повод победата, а по-скоро ни се стори странно това,  че те заваляха като порой веднага след края на шоуто. Това наистина ни се стори излишно, имайки предвид, че обектът, към който беше насочен целият "гений" на зложелателите е само на 12.  

Коментари: 1

P
pokita (2012/05/30 / 17:50)
Не знам за Криси, обаче как не казахте нищо за стайлинга на водещите, особено Алекс?! То беше страшен кич, безвкусица и несъобразяване с фигурите и синхрона на двете водещи (които така или иначе не стоят добре една до друга)! Кой беше стилист и изобщо имаше ли такъв това предаване? Като гледам от снимката, и сценографията е много зле. Всичко това издава огромна липса на професионализъм..

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.