Следва

Специално за красива кожа - Спечели един от продуктите на BIODERMA точно днес

Кой спечели продукти от серията Photoderm на BIODERMA

Много се радвам, че мога да се включа в играта, която организирате. Кожата ми е светла и много чувствителна към...

Hair преди 11 години

Велимира Сергиева

"Много се радвам, че мога да се включа в играта, която организирате. Кожата ми е светла и много чувствителна към силното особено през този сезон слънце. В същото време е комбинирана към мазна и от доста време търся подходящ продукт, който да има лека текстура и същевременно да осигурява максимална защита от ултравиолетовите лъчи. Проблемът на повечето слънцезащитни продукти е, че оставят неприятен слой върху кожата на лицето ми и допълнително я омазняват. Мисля, че Photoderm MAX Ultra-Fluid ще ми даде това, което търся, като освен всичко оцветената му текстура ще прикрие леките несъвършенства по кожата ми."

Ирина Тодорова

"Aз съм с много светла кожа с много лунички и бенки. Затова всяка година започвам едно голямо търсене и проучване на различни марки, коiто да ми предложат сигурна и безопасна защита от слънчевите лъчи. Трябва добре да пазя кожата си, за да бъде тя здрава и красива! Моя приятелка ми препоръча Photoderm минерална пудра SPF 50+ / UVA 38 UVA 24, тя използва много от слънцезащитните продукти на френската марка BIODERMA за себе си и за своята двегодишна дъщеря. Миналата година се убедих с очите си от много добрата защита на козметичните им продукти върху моите близки, зaтова с най-голямо удоволствие тази ще я пробвам върху себе си.

Впечатлена съм от характеристиката на Photoderm минерална пудра SPF 50+ / UVA 38 UVA и определено мисля, че това е моят продукт!"

 

 

More from View Sofia

More Hair