Следва

10-те най-елегантни телевизионни присъствия в българския ефир

Lunchtime shopping: Ниски, великолепни, с връзки

Наричаме ги с нежни имена. Бързоходки, самоходки, елегантни, любими. ...

Shopping преди 11 години

Наричаме ги с нежни имена. Бързоходки, самоходки, елегантни, любими.
Мъжки на вид, но в много секси, изключително женствена лятна форма, с връзки, с лек заострен връх, готови за километри градски преход.

Тези обувки си имат всичко - цвят, история и способност да се носят с всичко. От деним, през различните вариации на малката лятна рокля - дълга, къса, на цветя, на точки, на тирета, на запетаи, плисирана, права, бяла, черна - до безпогрешния офис панталон с изгладен ръб и басти.



От тук през поне девет страни в десета носят само тях. Оксфордският тип обувки, въпреки че доста се дистанцират от това определение, защото не всички имат емблематичната перфорация, са на краката на всеки разбиращ блогър, кино звезда или почетен гражданин на големия, пълен с живот град.

(на снимката Сиена Милър носи белите ниски обувки Rupert Sanderson)

Без значение от сезона, макар че точно сега стоят най-красиво на голи и боси крака, ниските обувки с връзки са черешката на тортата във всеки един момент.

Избери си кой да бъде твоят чифт в галерията горе точно във времето за обедна почивка - идеалното за добри находки вместо сандвич, например. Приятно пазаруване!
 

 

More Shopping