Следва

Специално за твоята кожа. Спечели един от трите продукта в серията Sébium на BIODERMA само днес

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Както всички момичета, и ние някога сме мечтали за розово в комбинация с фина дантела, тънки презрамки и ...

Beauty News преди 11 години

Рекламната кампания за новия парфюм на Moschino – Pink Bouquet

Както всички момичета, и ние някога сме мечтали за розово в комбинация с фина дантела, тънки презрамки и красива дълга до кръста черна коса като на приказните принцеси. Такава е рекламната кампания на новия аромат на Moschino и колкото повече я гледаме, толкова повече се връщаме с носталгия към тези предвидими блянове.

Защото може да не ни изненадва с гениалност, но тази кампания в розово е много лятна, нежна и бонбонена, точно каквато е американският модел Кендра Спиърс - лицето на Pink Bouquet.

А и никога не отказваме розов букет като изненада в приятно слънчево утро, независимо дали е във ваза или ароматът им е скрит в бутилка.

Певицата Бет Дито в колаборация с MAC



Още през януари, когато стана ясно, че пълничката Бет Дито ще си сътрудничи с гиганта MAC, за да пусне собствена серия от гримове, ни беше ясно, че от това ще излезе нещо наистина интересно. Защото, макар и не съвсем любима нам, Дито е артистична, безспорно умее да скандализира и вероятно да продава в големи количества.
И е факт, че няколко месеца по-късно е налице една много M.A.C. колекция декоративна козметика, с ексцентричния почерка на Дито, която се очаква да бъде пусната в продажба на 7 юни.

Колекцията включва всичко - от червило и лак за нокти до сенки за очи, очна линия и цветна спирала. Цените варират от $ 14 за моливи за устни до $ 38 за разкошна пудра на точки, което си е напълно приемливо за лимитирана серия като тази.



Ние си признаваме, че сме безнадеждно влюбени в матовия виолетов лак Vagabondage, оранжевото червило Booyah и пудрата с десен на точки To The People, които обаче са само част от всички прекрасни продукти в серията.

Вижте видеото, за да надникнете зад кулисите на всичко това.



Ема Стоун, Хали Бери и Оливия Уайлд в най-новата рекламна кампания на Revlon



Три жени - рижата, с бяла като порцелан кожа, брюнетката с хубав тен и екзотичната мулатка, с цвят на мляко с черен шоколад. Първата обича пролетни цветя, ярко, розово и нежно, втората - пастели, а третата - не носи нищо друго, освен цвета на кожата си.

Ема Стоун, Оливия Уайлд, Холи Бери и тяхната звездна красота ще се леят от страниците на списанията през юли, но дотогава ще се насладим на първите кадри от рекламната кампания на Revlon, в пълната им цветова гама за всяка жена, която ги пожелае.

Тилда с нетипичната красота



Не е учудващо, че гримът може да преобрази човек до неузнаваемост, нито, че този човек е върховната Тилда Суинтън - получило се е нещо изумително, неконвенционално, художествено.

Една от любимите ни актриси, без съмнение и икони на стила, показва за пореден път способността си да накара гледащия я да онемее. И гримът играе само малка роля в това - виж позата, виж носа, виж устните - извънземни, нали?!
 
Прическата на Кърстин Дънст в Кан



Сладка и красива е актрисата Кърстин Дънст с тази прическа, абсолютно вдъхновено от ревюто на Dolce&Gabbana, пролет-лято 2012, с която се появи на фестивала в Кан миналата седмица.

 

Прелестната диадема-коронка, която напомня на тези в мексиканските традиции, всъщност е едно прекрасно решение, ако си на 25, максимум 35 години, омъжваш се, кумуваш или си на коктейл.

Става като разделиш косата на две опашки, точно като едно време, и после ги прибереш с фиби отзад. Харесва ни, когато добрите идеи тръгнат от подиума, разхождат се по червения килим, а после много бързо превземат града.
 

More Beauty News