Следва

Да или Не: Момчешката прическа на Ан Хатауей

Кой спечели MATRICIUM и MATRICIANE Serum

Ежедневието ни среща с нови и нови предизвикателства - стрес, замърсяване, преумора, "лоши" храни...

Hair преди 11 години

MATRICIUM®
Първото медицинско изделие, което регенерира клетките и кожата


Мариана Димитрова

"С удоволствие се включвам и аз в играта. Обожавам качествената бяла козметика. Обичам да пробвам нови продукти, а този още не съм изпробвала. Ще се радвам, ако имам късмета да го спечеля. Аз съм на 51 години и моята кожа има нужда от него."

Matriciane Sérum
ИНТЕНЗИВЕН МАТРИКС КОНЦЕНТРАТ ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ НА КОЖАТА
 


Петя Николова

"Ежедневието ни среща с нови и нови предизвикателства - стрес, замърсяване, преумора, "лоши" храни, недоспиване... Всичко това, оказва влияние и върху нашата кожа. И ако баба ми на 50г. имаше перфектна кожа, поддържана само с най-обикновен крем (някога нямаше голям избор :) ), на мен още към 30-те ми се наложи да търся подходящи продукти, които да неутрализират неблагоприятното влияние на "околната среда".

Кожата ми е тънка, светла, суха и чувствителна - напълно предразположена към образуване на бръчици и линиии, пигментни петна и нездравословен, сивкав тен... Това, което ме спасява са подходящите козметични продукти.

Хубавото на нашето време е, че редом с негативите, на които ни подлага (и които се отразяват на кожата ни), фармацевтичната, козметична промишленост постоянно работи върху проблема за неутрализиране им...

Такъв продукт е Matriciane Sérum - възстановява метаболитните цикли на кожата и я зарежда ежедневно с енергия, тя възвръща естествената си способност да регенерира, в резултат - бръчките се заглаждат, тя отново е еластична, хидратирана, гладка и свежа. И не на последно място - хипоалергенен продукт - за чувствителни кожи, като моята...

Няма да изпадам подробности относно иновативните съставки на Matriciane Sérum, всъщност важен е резултатът. А лично за мен - искрено се надявам с подходящите продукти, когато навърша 50г., кожата ми да изглежда свежа и гладка като на баба ми, а може би и още по-добре... Дано :)"

 

More from View Sofia

More Hair