Следва

Ruth & DJ Furioso и Kottarashky подгряват Fuel Fandango

Софи Маринова: Човек не трябва да се стреми само към победата!

"Не ме е грижа, че не спечелих. Важното е, че участвах и бих го направила пак. Човек не трябва да се стреми само към победата, а да гледа на цялостното изживяване с един по-широк поглед. За мен най-важен бе опитът", сподели ромската перла.

People of art преди 11 години

Вчера се състоя официалната пресконференция на Софи Маринова и екипът й, на която те разказаха защо според тях не се класирахме на финала на Евровизия и как се чувстват от този факт.
 

Ромският славей призна, че никога през живота си не се е чувствала така притеснена, както на сцената в Баку. Тя и се сторила чудовищно голяма и веднага, след като се качила започнала да се страхува при изпълнението на нея. Софи не била откривала друг път у себе си страх при качване на сцена или започване на изпълнение, но доживяла и това откритие за себе си. Софи Маринова, дори с известна нотка на извинение сподели, че била сигурна, че всички са забелязали в нейния глас при изпяване на "Любов без граници" несигурността и разтреперването на гласа й от вълнение. Не се била чувствала така сигурна в пеенето, както обикновено става на участия до момента.


От друга страна, на пресконференцията стана ясно, че за всичко което критикуват Софи Маринова малко или много са виновни нейните продуценти Крум Крумов и БНТ. Това е така, тъй като Софи Маринова се е съгласявала с всичко предложено, а стилът й, това дали да бъде сама на сцената, дали да има допълнителни ефекти и прочие са решавали хората около нея.

 


Това са главно продуцентът й Крум Крумов, Йоана Левиева-Сойер, ръководител на делегацията за "Евровизия" 2012 и продуцент на БНТ, екипът, създал "Love Unlimited”, както и стилистите ѝ.
 

Всички те обаче бяха твърдо убедени, че България се е представила отлично, имайки предвид три основни пречки – малкия екип, геополитическия вот и финансовите затруднения, които изпитвала делегацията ни.

Екипът отговори и на най-големите критики, които бяха отправени към певицата.

Софи е била сама на сцената, защото златните момичета, които е трябвало да танцуват с нея са били възпрепятствани, а никой друг не се оказал достатъчно достоен. "По-добре сам, отколкото с някой, който те дърпа надолу", заяви продуцентът на певицата.
 

Костюмът пък бил реплика на прабългарска одежда. Стилистката на Софи заяви, че е учудена от огромното внимание, което се фокусирало не върху певицата, а върху дрехата ѝ. "Очаквах такава реакция, защото българският вкус е изключително консервативен. Въпреки това, смятам че това бе най-доброто, което можах да извлека от една прабългарска дреха", разказа тя.
 

Пред журналистите Софи Маринова не скри желанието си да участва в конкурса и догодина, като до два-три месеца ще обяви точно по какъв начин – сама или в дует, и с каква песен.
 

"Не ме е грижа, че не спечелих. Важното е, че участвах и бих го направила пак. Човек не трябва да се стреми само към победата, а да гледна на цялостното изживяване с един по-широк поглед. За мен най-важен бе опитът", сподели още ромската перла.





Питаме се обаче, дали това не е поредният ни изпълнител, който бе провален не от своята песен и пеене, а от странични хора, които "знаят много"!
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра