Софи Маринова: Човек не трябва да се стреми само към победата!

"Не ме е грижа, че не спечелих. Важното е, че участвах и бих го направила пак. Човек не трябва да се стреми само към победата, а да гледа на цялостното изживяване с един по-широк поглед. За мен най-важен бе опитът", сподели ромската перла.

Вчера се състоя официалната пресконференция на Софи Маринова и екипът й, на която те разказаха защо според тях не се класирахме на финала на Евровизия и как се чувстват от този факт.
 

Ромският славей призна, че никога през живота си не се е чувствала така притеснена, както на сцената в Баку. Тя и се сторила чудовищно голяма и веднага, след като се качила започнала да се страхува при изпълнението на нея. Софи не била откривала друг път у себе си страх при качване на сцена или започване на изпълнение, но доживяла и това откритие за себе си. Софи Маринова, дори с известна нотка на извинение сподели, че била сигурна, че всички са забелязали в нейния глас при изпяване на "Любов без граници" несигурността и разтреперването на гласа й от вълнение. Не се била чувствала така сигурна в пеенето, както обикновено става на участия до момента.


От друга страна, на пресконференцията стана ясно, че за всичко което критикуват Софи Маринова малко или много са виновни нейните продуценти Крум Крумов и БНТ. Това е така, тъй като Софи Маринова се е съгласявала с всичко предложено, а стилът й, това дали да бъде сама на сцената, дали да има допълнителни ефекти и прочие са решавали хората около нея.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.