Следва

Kavarna Rock 2012: просто епичен

Дрю Баримор се омъжи за пореден път

Американската актриса и продуцент Дрю Баримор мина за трети път под венчило. Избраникът й е арт консултантът Уил Копелман...

 

People of art преди 11 години

Популярната американска актриса и продуцент Дрю Баримор се омъжи за консултанта по продажба на произведения на изкуството Уил Копълман.


Сватбената церемония се състоя в имението на Баримор в Монтесито, Калифорния, предадоха БТА.
 

На сватбата бяха поканени около 200 души, включително звезди като Рийз Уидърспун и Камерън Диас, която помогнала на най-добрата си приятелка да избере сватбена рокля.
 

37-годишната звезда е била облечена в рокля "Шанел", а американски издания отбелязват, че под нея се личало порасналото коремче на Дрю и тя скоро щяла да стане майка. За съжаление, актрисата все още не е потвърдила тази информация.

 


Това е трети брак за носителката на награда „Златен глобус". Баримор беше омъжена за собственика на бар в Лос Анджелис Джереми Томас и за канадския актьор и продуцент Том Грийн.
 

Сред по-известните филми с нейното участие са „Ангелите на Чарли", „Извънземното", „Подпалвачката", „Батман завинаги", „Целуни ме", „50 първи срещи, „Самопризнанията на един опасен ум".

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра