Следва

Lunchtime shopping - Tutti Frutti

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Колаборациите не са това, което бяха. Или поне няма да бъдат след тази чудовищно добра хрумка на Марк ...

All fashion преди 11 години

Louis Vuitton и Яйои Кусама правят точки

Колаборациите не са това, което бяха. Или поне няма да бъдат след тази чудовищно добра хрумка на Марк Джейкъбс да направи серия колекции с японския художник и дизайнер Яйои Кусама, известна със своите емблематични точки върху инсталации, скулптури и редица рекламни проекти.

Двамата (криейтив директорът на LV Джейкъбс и Кусама) се срещат още през 2006 година, но именно сега е моментът да обединят усилия в модели и аксесоари със запазената марка на японката, а именно - точките. Те са навсякъде – от тренчове, през копринени пижами до часовници, които ще бъдат пуснати в продажба във фирмените магазини на Louis Vuitton на 10 юли.

Втората „порция” кожени модели на точки пък ще се реализира на пазара през октомври. Трябва да си признем, че обожаваме всички, свързано с детския игрив мотив на точките, затова бързо се причисляваме към феновете на Кусама, а в комбинация с Джейкъбс нямаме търпение да видим резултата!

Glam Rock от Versace есен 2012-13



Черно-бяла, много glam и много рок, и определено в стилистиката на Versace по Донатаела Версаче, e кампанията на лукзозния бранд за колекция есен-зима 2012-13, снимана от фотографското дуо Мерт и Маркус. Въпреки че на практика лятото още не е дощло, всички очакваме есента с едно детско нетърпение, само защото ще имаме удоволствието да видим десетки добри, някои гениални, фотоси.

Главни герои в кампанията на Versace са холандският модел Elza Luijendijk, чийто дебютен сезон бе миналата есен, и момчетата Филип Шмит, Димитри Танер, Каси Кариг.

За резултата, дизайнерът Донатела Версаче казва: „Получи се подчертано силна, иконична и секси рок визия, каквото е и настроението в колекцията на марката есен-зима 2012-13”.

Чудесна работа, която можеш да разгледаш подробно тук>>

Топ модели в благотворителни инициативи




Топ моделът Карли Клос, която жъне небивал успех в моделската кариера, обедини усилия с дизайнера Джейсън Ву за набиране на средства за борба със СПИН. На ежегодния поход из Ню Йорк в подкрепа на болните двамата близки приятели събраха над 58 хиляди долара, които ще внесат към общо 6-те милиона, набрани за инициативата, съобщават от WWD. 

Ще сме много щастливи, ако все повече такива кампании се правят в компилация с полулярни лица, а още по-хубаво ще е да се правят и в България.

Венера в метал или Каролина Куркова в юнския брой на Vogue Mexico



Металът е студен, но металът може силно да те изгори, когато е нагорещен. Металът е секси, но и строг и безкомпромисен. Тенденцията на металическите нюанси е също толкова противоречива, но може би точно затова я харесваме.

Топ моделът със славянски корени Каролина Куркова е в новия юнския брой на мексиканския Vogue, където колегите от горещата дестинация са сътворили чудеса с метала, чиято сила да съблазнява чудесно е пресъздала чехкинята с визите, включващи модели от колекциите на Marc Jacobs, Céline, Max Mara, Hervé Léger by Max Azria, Lanvin, Chanel, Balmain, Dolce & Gabbana, Givenchy by Ricardo Tisci, Louis Vuitton, Paco Rabanne, Prada и Haider Ackermann.

Фантастична, женствена сесия, заснета от фотографа Наги Сакай, която можеш да разгледаш тук>>

Флорънс Уелч в рокля на Валентино за корицата на Harpers' Bazaar UK



Харесваме, когато някой оживява роклята толкова, колкото дори моделът не е успял в ревюто на дизайнера. От тези снимки от корицата на Harpers' Bazaar, месец юни, и ревюто на Valentino пролет-лято 2012, установихме, че музикантката Флорънс Уелч превръща флоралната рокля в нещо повече от красив модел - дава й душа и смисъл. Тя е романтична, леко старовремска, от фина коприна и точно Флорънс - червенокоса, с бяла кожа и с най-нежното име, й приляга съвършено.

Да, този път харесваме госпожица Уелч, защото успя да ни внуши всичко това само с един-единствен кадър.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.