Следва

Кой спечели продукти от серията Sebium на Bioderma

Спечели BIODERMA!!! Ден 6-ти. 3 продукта от серията Photoderm

Започнахме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични ...

Hair преди 11 години

Започнахме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични компании BIODERMA. Тук, в Item of the day, в продължение на 10 дни, ще ти представяме по три продукта на изключителната френска дерматологична марка, всеки с конкретна специфика и характеристики, които можеш да прочетеш приложени към снимката на всеки продукт. 

За да се включиш в нашата игра, помисли кой от тях би бил най-подходящ за нуждите на твоята кожа и ни изпрати мейл на [email protected], в който освен, че ще посочиш имена, години и населено място, ще аргументираш накратко защо смяташ, че твоята кожа се нуждае точно от дадения продукт, който избираш, точно в този момент.

На следващия ден с представянето на новите три продукта, ще съобщаваме и имената на спечелилите: 

Ето кои са печелившите от ден 5-ти>>

A днешната селекция подаръци включва продуктите от серията Photoderm за генериране на тен и излагане на слънце: 

Photoderm BRONZ SPF50 сухо олио/Нов продукт

Photoderm BRONZ сухо олио предоставя максимална сигурност и соикойствие при излагане на слънце. Уникалният бронзиращ комплекс в продуктите от серията Photoderm BRONZ стимулира естествения процес на синтезиране на меланин в кожата, причина за образуването на тен.

Придобиването на здравословен загар вече е лесно и приятно, тъй като, за да има ефект Photoderm BRONZ, е необходимо само защитени да се насладите на слънчевите бани, защото продуктите от гамата не предизвикват изкуствено пигментиране.

Характеристика: 

- Високо ниво на UVB/UVA защита (SPF50 и SPF30)
- Активира естественото образуване на тен при излагане на слънце - Бронзиращ комплекс
- Патентована клетъчна биозащита
- Иновативна галенова текстура с бързо изветряващи силикони – без мазни следи; равномерно разпределение на филтрите
- Без алкохол и октокрилен (химичен филтър)

Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема Photoderm BRONZ SPF50 сухо олио, защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада на следващия ден. 

Photoderm BRONZ /
SPF 30/UVA 16 и SPF 50+/UVA 35 Фотозащитен спрей, който стимулира естественото потъмняване на кожата


Гарантира оптимална, хомогенна и постоянна защита, покриваща целия UV спектър. Предпазва ДНК на клетките от вредното влияние на слънчевите лъчи чрез патента CELLULAR BIOPROTECTION®. Стимулира естественото потъмняване на кожата, благодарение на уникалния бронзиращ комплекс. Подходящ е дори и за най-чувствителната кожа. Хипоалергенен. Водоустойчив.

Нанеси Photoderm BRONZ равномерно върху внимателно подсушена кожа. Повтори апликацията на всеки два часа или след изтриване, изпотяване или влизане във вода.



Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема Photoderm BRONZ, защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада на следващия ден. 




Photoderm MAX Spay SPF50+
ФОТОЗАЩИТА ЗА МНОГО СВЕТЛА КОЖА

Подходящ е и за светла и много светла кожа. Текстурата е лека и оставя приятно усещане при нанасяне, без бели следи.

Осигурява максимална защита на клетките, благодарение на патента CELLULAR BIOPROTECTION® и МАКСимална UV защита: SPF 50+ UVA 35.

Нанася се на всеки 2 часа.

Ако това е твоят продукт, напиши ни на [email protected], с тема Photoderm MAX Spay SPF50+, защо именно от него се нуждае твоята кожа. Остави ни трите си имена, години и телефон и очаквай изненада на следващия ден. 

 

More Hair