Следва

Just like this - Sonia Rykel

Магията Perwoll

Ако си наясно, че любовта е отговорът на всичко, ако искаш роклята ти наистина да е червена, за да те познае...

Beauty преди 16 години

Ако си наясно, че любовта е отговорът на всичко, ако искаш роклята ти наистина да е червена, за да те познае любимият мъж в парка, и ако искаш да се чувстваш добре in general, този текст е за теб...

Когато си представим драмата около поддържането на цвета и материята на една много любима дреха, често пъти се чудим дали изобщо да я купим.
Кашмир, коприна, студена вълна<@SITE_URLstrong> ти дават точно толкова много, колкото изискват.

Съвсем естествено марките, които обичаме, ни отвръщат с гарантирано качество и дълголетие, но нищо няма да е същото без твоята нежна грижа. Как прелестният ти пуловер Paul Smith<@SITE_URLstrong> ще пренесе очарованието си в следващата есен, ако не му отдадеш нужното.

Разбира се, всичко важно има цена. В този случай, препоръчителна, около 7 лв.

За да задържим края далеч от чисто новата си плетена рокля, пуловерчето шпиц, или любимата черна риза, ни е нужна специална грижа, която за щастие се купува от маркета до нас.

Естествено, че става дума за Perwoll<@SITE_URLstrong>. Просто нищо по-добро не е измислено, нито се чува за продукт, дори наполовина по-добър. 

 е специализиран перилен препарат в три варианта - за вълнени и деликатни тъкани, за цветни дрехи, и за черни и наситено тъмни дрехи.
Оказа се, че всички ние от View Sofia<@SITE_URLstrong> перем само с това.

Ето как:


Гери:

<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp>

"Като един артистичен Водолей, обожавам меки, плетени дрехи, абсолютен фен на шалове и шапки, така че едиственият правилен избор за моя гардероб е Perwoll Balsam Magic<@SITE_URLstrong>. Той изглажда повърхността на тъканите и предпазва от образуването на възелчета, съдържа екстракт от кашмир и патентованата съставка BalsamCare<@SITE_URLstrong>, която пази тъканите като нови дори след многократно изпиране. С безспорен добър ефект върху деликатни материи." <@SITE_URLp>



Ива: <@SITE_URLstrong><@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>

 
"Открих Perwoll Color Magic<@SITE_URLstrong>, когато си купих розова риза от лека коприна, безспорно трябва да й запазя цвета до лятото, когато ще бъде секси на голите ми, бронзови ръце. Благодарение на специалната съставка ColorFix<@SITE_URLstrong> цветовете се запазват ярки и блестящи и дрехите са като нови, дори при често пране."



Ивана:<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp>

<@SITE_URLp>

"Черният цвят винаги е присъствал в гардероба ми под формата на деликатни материи и изчистени линии. А сега повече от всякога. Защото проблемът с поддържането на скъпоценните ми дрехи е решен. Perwoll Black Magic<@SITE_URLstrong>, със специалната си патентована съставка BlackFix<@SITE_URLstrong>, фиксира черните и тъмни пигменти във влакната, като предотвратява отмиването им. Черното остава наситено черно и дрехите са като нови, дори при често пране."
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty