Следва

Кой спечели продукти от серията Photoderm на BIODERMA

Кой спечели продукти от серията Sebium на Bioderma

"Sebium Mat е идеалният продукт за моята кожа, която от много години е склонна към омазняване, към поява на ...

Hair преди 11 години

Sebium Mat

Катя Георгиева Вълчева

"Sebium Mat е идеалният продукт за моята кожа, която от много години е склонна към омазняване, към поява на комедони и повишена мастна секреция. Все още търся подходящия матиращ крем за типа на моята кожа и вярвам, че Биодерма ще ми предложи именно това. Продукт за смесена кожа, който да регулира лъскавината на кожата, е истинско откритие за мен и би ми бил от огромна полза. Още повече, че през лятото работя дълги часове без климатик, а от слънцето мастната секреция се увеличава. Продукт, който предотвратява запушването на порите, би ме дарил с по-широка усмивка и увереност през летните дни, знаейки, че кожата ми е добре защитена! Стискам си палци да го спечеля! :)"

Sébium AKN

Пенка Богоева


"Избирам въпросния продукт, защото кожата ми е от смесен тип и има нужда както от хидратация, така и от матиране. Продукт, който съчетава двете действия, ще ми бъде от огромна полза. През лятото кожата се нуждае от добра защита от замърсителите във въздуха и от високите температури и мисля, че използвайки този продукт, ще запазя кожата си защитена и в добро общо състояние."

Sebium Pore refiner

Екатерина Попов
а

Изключително много се радвам, че имам възможността да участвам в играта и да спечеля този продукт от качествената марка Bioderma. Имам мазна, но чувствителна кожа с разширени пори и склонност към лъщене, което се засилва още повече сега в топлите дни. Необходим ми е именно такъв продукт, който да изглажда повърхността на кожата и да матира надеждно.

 

More Hair