Следва

Оперната прима Александрина Пендачанска с концерт в Европейския музикален фестивал

Дяволът носи Прада... отново!

Нямаме търпение да видим какво ще се случи в продължението...

 

Books преди 11 години

Хитовият роман на Лорън Уайзбъргър "Дяволът носи Прада", който три години след издаването си се превърна и в много успешен филм, ще има продължение.


Новата книга ще се нарича "Отмъщението носи Прада" и ще излезе през април следващата година - десет години след премиерата на първата част.
 

Всъщност "Дяволът носи Прада" е книга, която спечели милиони фенове с комичния си и неприятно реалистичен сюжет за това какво се случва в едно от най-четените модни списания.
 

Сюжетът на разказа проследява историите на Миранда Пристли, Андреа Сакс и серия други герои, които работят в списание, наречено Runway. 3 години след излизането на заглавието за екранизацията на филма са избрани Мерил Стрийп за една от главните роли - тази на Миранда Пристли - героиня, вдъхновена от главния редактор на "Вог", популярната Ана Уинтър и Ан Хатауей за ролята на младата модна журналистка, като нейният образ се базира на собствения опит на авторката Уайзбъргър като втори асистент на Уинтър в миналото.



Според резюмето на новата книга, дадено от сайта EW, действието в "Отмъщението носи Прада" се развива осем години, след като пътищата на Анди и Миранда се разделят по не особено добър начин. Анди вече е редактор на най-популярното списание за булки The Plunge, заедно с една от бившите й колежки от Runway. Докато Анди планира собствената си сватба с красивия Макс, тя обаче продължава да бъде преследвана от безупречната си бивша шефка и е само въпрос на време нещата между тях двете отново да се объркат.
 

Уайзбъргър бе заета през всичките години след излизането на "Дяволът носи Прада", като междувременно издаде три романа, които обаче не бяха вдъхновени от "Вог". "Нюйоркски светски хроники", "Да преследваш пръстен с диаманд" и "Да имаш съпруг знаменитост" - като и трите са издавани в България, но това е първото връщане към героите на книгата, с която Лоран започна кариерата си. И ние нямаме търпение да видим какво ще се случи в продължението...
 

 

More Books