Следва

Ревюто на Knapp и Антония Йорданова веднага след него

Back to the future: От София Лорен до Херцогиня Катрин или Temperley London Resort 2013

Британската дизайнерка Алис Темпърли и нейните рокли (защото предимно в тази част тя е най-силна) следват както ...

All fashion преди 11 години

Британската дизайнерка Алис Темпърли и нейните рокли (защото предимно в тази част тя е най-силна) следват както обикновено класическите линии от емблематични десетилетия 20-те, 30-те, 40 те и т.н, като този път вдъхновението идва от Южна Франция и нейните сексапилни жени икони през 50-те и 60-те години на миналия век.

София Лорен е жената, която най-силно влюбва Алис в това време, а резултатът при Resort 2013 е една лека, много женска колекция, която първоначално не ни впечатлява, но после оставаме с усещането за нещо добре обмислено и много добре изпълнено, което ще стои прекрасно на червения килим.

Роклите са в ярко червено, крем, черно, тюркоаз и синьо, пристегнати в талията в стил Диор и неговия New Look, като акцентите тук са много украса от дантела или друга женствена материя и брошките, които са фиксирани върху талията. Сред една поредица от класически красиви рокли обаче ни изненадва страшно приятно заради своята елегантна простота мъжкият костюм в чисто бяло - неочаквано, но много ефектно.

А дали ще видим принцеса Катрин, която не веднъж е обличала Temperley London при своите кралски ангажименти, в подобна мъжка инспирация като този бял костюм - може би съвсем скоро!

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.