Следва

Изабела Роселини, Каролин Мърфи и Гуинивер Сийнус във Vogue Италия. Снимките, естествено, на Стивън Мейзъл

Любимецът на Анджелина Джоли, Аня Рубик и Гуинет Полтроу – дизанайнерът Антъни Вакарело

Моделите му са предназначени за силната, самоуверена жена...

преди 11 години

Трябва да признаем на Антъни Вакарело, че дава на модата онзи свеж полъх, който носи неописуема доза сексапил. 32-годишният дизайнер има уникалния шанс да работи за Карл Лагерфелд веднага след дипломирането си, в модна къща Fendi. През 2008 година обаче поема по собствения си път с капсулна колекция от миниполи.

Самият той признава, че при правенето на дизайните си си представя жената, за която ги прави. Моделите му са предназначени за силната, самоуверена жена, която не се интересува от мнението на другите и която може да съвместява призванието на майката с работата си.

Негова муза е топмоделът Карли Клос, която дори сама му е предложила да участва в негово ревю. Изобщо нещата при Вакарело се получават лесно и просто, сякаш е призван да бъде световноизвестен дизайнер.



Самият той признава, че за него е истинска чест звезди като Аня Рубик, Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу да носят негови рокли. Но трябва да им признаем и, че те имат перфектните тела за неговите модели – дръзки, женствени и много секси.

Младият дизайнер тепърва има планове да гради кариера, но с този летящ старт сме убедени, че скоро време ще бъде сред водещите имена на световната модна сцена.

 

More