Следва

Adam Beyer и Nick Curly пускат тази събота в София

Who is she: 10 любими факта за Бийонсе

Феноменална жена с уникален глас, която успява да съвместява успешна кариера със стабилен брак и семейство...

People of art преди 11 години

Феноменална жена, разкошна и женствена, с уникален глас и не само, която може всичко, постига всичко и й отива всичко, а това е съвременното вълшебство, което всички мечтаят, но малко достигат.

Това е Бийонсе Ноулс, отговорът на загадката ни от вчера „Who is she?”. Защо точно я обичаме - в 10 любими нам факта за нея:

1. Бийонсе Жизел Ноулс има склонност към музиката още от преди да проговори. Нормално, идея по-късно участва в църковния хор и ходи на уроци по оперно пеене.

2. Баща й – Матю Ноулс, създава триото “Destiny’s child”, което включва освен Бийонсе, още Кели Роуланд и Латоя Лъкет - съответно братовчедка и приятелка на щерката, в първначалния вариант на групата.

3. Има котка с котешкото име Мaster P, и е алергична към парфюми. Това никак не й пречи да продава успешно няколко доста симпатични аромата с нейно име.

4. Бийонсе има 13 /тринайсет!/ награди Грами за соловата си кариера, както и 3 в качеството си на член от „Destiny's child”.

5. Любимата ѝ песен е "Lovefool" на Cardigans. Да.

6. Фен е на ориенталската музика и танци. Любимият ѝ рапър е Wyclef Jean.

7. През 2006 Бийонсе участва в спечелилия Оскар филм "Dreamgirls" ("Мечтателки"), за който записва песента "Listen".

8. През 2008 г. стартира модната си линия House of Dereon, кръстена мило на баба й.

9. Наскоро бе обявена за най-красивата жена на света от списание „People”.

10. На 7 януари 2012 година Би ражда първата си дъщеря - сладкия малък бонбон Блу Айви Картър. Бащата на детето й е рапърът Джей-Зи, с когото са женени от 2008 година и с когото очевидно много се обичат.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра