Следва

Пържоли със сладки картофи и салса

Щрак! Изведи стила си на разходка - вземи награда

 Само вземи стила си с теб, а ние ще го допълним...

All About Life преди 11 години

Стилът е едно от нещата, които всички искаме непременно да имаме. Стилът ни вълнува! И нас, които работим тук и вас, които ни четете. Иначе едва ли щяхме да се интересуваме и разглеждаме градските хора, които фотографите на Sofia Street Style са хванали в крачка по софийските улици и едва ли щяхме да живеем заобиколени от толкова красиви хора и места. За някои всички те остават невидими, но за нас както и за някои наши съмишленици, нещата изобщо не стоят така.

Телевизията на дамите – TLC реши да ни стане партньор в намирането на най-добре облечените момичета и момчета. И защото и за тях, както и за нас, стилът е един от най-важните аксесоари на всеки уважаващ себе си човек, ние се впускаме заедно в приключението и в търсенето на перфектния градски стил.

И сега следва най-интересното! Ако поне веднъж си се почувствал незабелязан и ти се е искало да те снимаме и теб, но ние не сме го направили, то сега имаш тази възможност. Най-забавното е, че дори ще ти дадем награда, за което.

Досега не сме обявявали къде ще снимаме, но този път правим изключение. Между 7 и 8 юни ще бъдем на точно определени и предварително обявени локации и може да заснемем точно теб, ако си там и изглеждаш добре. Наградата, която ще става собственост на всеки един от заснетите са тези страхотни червени кожени ръкавици от TLC, които само ще допълнят твоята стилна визия.





Познаваш си ни, наградите, които сме подготвили не спират до тук. Заедно с TLC сме подготвили и 5 iPod-а, които можеш да носиш навсякъде с теб, за да слушаш любимата си музика. За тях обаче ще почакаш малко. Те ще се разиграят, след като заснемем всички появили се в посочените часове и места. Кадрите ще сложим в галерия, а ти ако не си сред щастливците, които сме щракнали преди това, ще можеш да гласуваш за най-любимата си снимка.


Тогава от всички гласували ще изтеглим 5, които ще получат убиеца на скуката iPod. Повече за това обаче – следващата седмица. Засега – бъди нащрек и не забравяй добрия стил вкъщи, защото ние те очакваме на:


07.06.12

Между 11h и 13h на бул. Витоша (около Memento);
Между 17h и 19h в градинката пред Народен театър "Иван Вазов"


08.06.12

Между  11h и 13h в градинката на "Кристал"
Между  17h и 19h на ул. Съборна (пл. "Св. Неделя")

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.