Следва

Кой спечели продукта със специфична фотозащита и с грижа към различни кожни проблеми на Bioderma

Спечели BIODERMA!!! Ден 8-ми. 3 продукта със специфична фотозащита и с грижа към различни кожни проблеми

Photoderm anti-age осигу¬рява висока степен на фотозащита и противодейства на процесите на стареене на кожата....

Hair преди 11 години

Започнахме игра с всекидневно участие за изключителните продукти на една от любимите ни козметични компании BIODERMA. Тук, в Item of the day, в продължение на 10 дни, ще ти представяме по три продукта на изключителната френска дерматологична марка, всеки с конкретна специфика и характеристики, които можеш да прочетеш приложени към снимката на всеки продукт. 

За да се включиш в нашата игра, помисли кой от тях би бил най-подходящ за нуждите на твоята кожа и ни изпрати мейл на [email protected], в който освен, че ще посочиш имена, години и населено място, ще аргументираш накратко защо смяташ, че твоята кожа се нуждае точно от дадения продукт, който избираш, точно в този момент.

На следващия ден с представянето на новите три продукта, ще съобщаваме и имената на спечелилите: 

Ето кои са печелившите от ден 7-ти>>

A днешната селекция подаръци включва 3 продукта със специфична фотозащита и с грижа към различни кожни проблеми: 

Photoderm MAX crеme SPF 50+ / UVA 38
Фотозащитен крем за нормална до суха кожа


- МАКСимум фотозащита за кожата на лицето
- Кожна свръхчувствителност към слънце
- Бяла кожа (лунички)
- Кожа, подложена на силно слънчево въздействие (високите части на планините, тропиците..). Благодарение на новата си мека консистенция се прила¬га лесно и не оставя мазно покритие върху кожата.

Photoderm MAX гарантира трайна и силна защита на клетките благодарение на комбинацията от нови UVA-UVB филтри и уникалния патентован комплекс Bioprotection® Cellulaire, който стимулира естествената защитна система на кожата и я предпазва от промени в ДНК.

Photoderm MAX има най-високото ниво на защита срещу UVA лъчението, което причинява преждевременно остаряване на кожата и слънчева алергия. Премахва риска от слънчеви изгаряния, предпазва от UVB лъчения. Много добра поносимост. Фотостабилен.

Прилагайте върху чиста и щателно подсушена кожа. Повтаряйте прилагането редовно през 2 часа или след къпане, плуване или спорт. Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи.








Photoderm AKN Mat
SPF 30 / UVA 38 UVA 13


Фотозащитен флуид за лице за мазна и акнеична кожа, който ограничава появата на несъвършенства и избягва повторната им поява. Съдържа патента Fluidactiv®, който регулира нивото на себум.

Матиращ ефект. Формула с аромат. Висока фотозащита. Защита на клетъчното ДНК, благодарение на патента Cellulaire Bioprotection®











Photoderm Anti-age
SPF 30/UVA 30

Фотозащитен крем против бръч¬ки, изглаждащ и заздравявящ нежната кожа на лицето (също така и очния контур и устните), деколтето и ръцете. За всякакъв тип кожа, дори много чувствителна.

Photoderm anti-age осигу¬рява висока степен на фотозащита и противодейства на процесите на стареене на кожата. Гарантира трайна протекция на клетките благодарение на комбинацията от нови UVA-UVB филтри и уникалния патентован комплекс Bioprotection® Cellulaire, който стимулира естествената защитна система на кожата и я предпазва от увреждане на ДНК.

Съставът на крема е обогатен със съставки, които предпазват кожата от вредния ефект на слънчевите лъчи (фотоиндуцирано стареене) и изглаждат бръчки¬те на лицето и около очите. Превентира появата на пигментни петна. Овлажняващите съставки възстановяват здравината и еластичността на нежната и суха кожа. Отлична поносимост. Фотостабилен. Некомедогенен. Устойчив на влага и изпотяване.

Нанесете крема равномерно върху кожата. Повторете апликацията след къпане, плуване или спорт.

 

More Hair