Следва

Близначките Мери Кейт и Ашли Олсън станаха дизайнери на годината

Да или Не: Булчински рокли в лимитираната серия на Richard Nicoll за Topshop

Радваме се на енергията на британския high street бранд да прави колекция след колекция, била тя капсулна или...

All fashion преди 11 години

Радваме се на енергията на британския high street бранд да прави колекция след колекция, била тя капсулна или сезонна. Да не говорим за колаборациите с млади дизайнери сред които с много силните Мери Катрандзу, Кристофър Кейн, както и дълго продължилата съвместна работа с Кейт Мос, при които добрият дизайн и хубавата цена винаги печелят.

Едно от последните подобни гост-участия, това на британеца Ричард Никол, обаче доста ни изненада с булчинската тема, въпреки че точно сега им е сезонът.

Цените на сватбените рокли в лимитирана колекция на Richard Nicoll за Topshop са между 75 и 350 паунда, което е добре, но кройките, изработката и материята внушават евтин и компромисен дизайн. Може би Ричард е искал да наблегне на нестандартните и алтернативни млади момичета, но дори и така, да се омъжиш в нощница, на каквито страшно напомнят роклите му, не е красиво, никак даже.

И все пак, предимството на младостта, ако изобщо се жениш млад, със сигурност ще поукраси една такава скромна дизайнерска интерпретация, но и доста добри алтернативни неща могат да свършат работа за сумата от 350 паунда. Като например красива мини коктейлна рокля, в която има празник и живот. 



Така или иначе не можем да решим дали окончателно не ни харесва или сме склонни да облечем нещо подобно, ако сме на 25, така че оставаме на теб да кажеш! 

 




Виж още по темата за булките:
Сватбената рокля на Анджелина Джоли в точно 20 варианта

Традициите не са това, което бяха...

Булката на лято 2012 според младите български дизайнери

МЛАДОЖЕНЕЦЪТ: Как си го представяме в сватбения ден

КУМАТА: Как си я представяме в сватбения ден

ПРИЯТЕЛКАТА на БУЛКАТА: Как си я представяме в сватбения ден
 

Анкета

Да или не на колекцията на Topshop?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.