Следва

Красотата на красивото: Тънка бяла линия

We love: TRASH колекцията на едни готини австралийци

Лейбълът им се казва Discount и са разкошни. Смели, праволинейни и ефектни движения на модния небосклон, които, освен че се ... 

Shopping преди 11 години

Лейбълът им се казва Discount и са разкошни. Смели, праволинейни и ефектни движения на модния небосклон, които, освен че се забелязват, обикновено издават талант, вдъхновение и твърде вероятен успех. А точно тази комбинация ние буквално обожаваме.

Колекцията, в която се влюбихме, междувпрочем вече е на изчерпване. Всяка от дрехите е в една бройка и не си прилича с никоя друга. Старта на колекцията в магазина на марката discountuniverse.com бе в края на април и оттогава доста неща са изчезнали. И не е случайно.



На нас ужасно много ни допадна работата на екипа, заснел промо-кадрите /със същото се хвалят и от бранда, нещата наистина са им се получили, моделът е перфектен, а името й е Лола Ван Ворст/, както и повечето /едно 98%/ от ушитите неща.



Всъщност мигновено взимаме късите шорти във всичките им вариации, също и 90-тарските, много цветни и чудно скроени сака, и още туниката с очите, и бюстието, и леопардовото мини...... вълшебен, пайетен, шарен и блестящ, летен и свободен гардероб. 



More Shopping