Следва

Спечели BIODERMA!!! Ден 9-ти. 3 продукта за мазна и акнеична кожа

Кой спечели продукта със специфична фотозащита и с грижа към различни кожни проблеми на Bioderma

На 23 години съм и мисля, че от рано трябва да се обръща внимание на кожата, защото няма вечно да е млада и...

Hair преди 11 години

Photoderm AKN Mat SPF 30 / UVA 38 UVA 13! 
Елена Великова 


Благодаря за полезната информация, която ни давате за продуктите на Биодерма. За мен вече знам кой е най-подходящия: Photoderm AKN Mat SPF 30 / UVA 38 UVA 13! Кожата ми е светла и се зачервява при излагане на слънце, което налага използването на продукт със защитен фактор. Също така кожата ми е мазна, особено в Т-зоната и ако не ползвам правилния продукт се появяват и пъпки, с по-широки пори е и отделя себум, което налага да търся продукт с матиращ ефект, а избирам да е флуид, защото е с по-лека консистенция и няма да запуши порите ми и от там да предизвика и други пъпки или комедони. Photoderm AKN Mat SPF 30 / UVA 38 UVA 13 отговаря напълно на моите изисквания и желания!

Photoderm MAX crеme SPF 50+ / UVA 38 
Гергана Борисова

На 23 години съм и мисля, че от рано трябва да се обръща внимание на кожата, защото няма вечно да е млада и свежа. Мисля, че Photoderm MAX crеme SPF 50+ / UVA 38 е идеален за мен , защото кожата ми е суха и има нужда от хидратация и защита, особено през лятото. Освен това съм доста светла и имам лунички по нослето.:) Не съм използвала козметиката на Bioderma досега, но съм чувала само добри неща за нея. Много ще се радвам, ако ми предоставите шанса да се убедя сама.:)
Усмихнат ден!

Photoderm Anti-age SPF 30/ UVA 30  
Tаня Ранева

Аз съм на 36 години и имам малко дете, с което прекарвам голяма част от свободното си време по паркове и градинки. За мен е задължително използването на качествена козметика, която да предпазва кожата ми от вредното влияние на слънцето и да я поддържа млада и еластична. Смятам, че Photoderm Anti-age SPF 30/ UVA 30 е подходящ за кожата ми, която е смесен тип и склонна към образуване на пигментни петна. Използвайки този продукт ще се чувствам добре защитена и спокойно ще се наслаждавам на разходките и игрите на открито.
 

More from View Sofia

More Hair