Следва

Who is she: 10 любими факта за Марая Кери

Виолета Здравкова се скрила, защото била обикновена

В момента миската пише автобиографичната си книга и обещава тя да бъде скандална и да разкрива пикантни подробности за елита на София...

People of art преди 11 години

Щях да живея много по-щастливо, ако не бях известна. Това признание направи в ефира на "На кафе" носителката на титлата "Мис България" от 1999 г. Виолета Здравкова. 

Миската решила да се скрие от светлините на прожекторите, защото осъзнала, че е съвсем обикновена: "Пако Рабан казва, че всеки човек върви към своя апокалипсис и когато го достигне, се връща назад. Моето връщане назад беше, когато установих, че съм съвсем обикновено момиче"

В първото си интервю от шест години насам бившият модел каза, че победата й в конкурса за най-красива българка й е взела повече, отколкото й е дала, защото я ангажирала с нещо, което тя не е.

Но за сметка на това Виолета се похвали, че отскоро има работата – мечта - управител на медицински център за естетична хирургия.

"Няма грозни жени, има само такива, които не се поддържат", беше категорична красавицата, която определено се прочу най-вече заради това, че взе пари на кредит, за да тунингова бюста си. И днес Виолета не спира да подобрява външния си вид, наскоро тя дори премахна част от мазнините на корема си.

Миската се гордее и с татуировката си с образа на ангел пешеходец. Нарочно си нарисувала херувим, тъй като се възприема като безполово същество. “Ангелът е ходещ, понеже аз се уча да вървя по земята”, уточни тя.

Виолета разкри още, че в момента пише автобиографичната си книга. Обещава тя да бъде скандална и да разкрива пикантни подробности за елита на София.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра