Следва

Лятна свежа салата с гъби и зелен боб

7 юни, четвъртък

Понякога имаме нужда само от нещо красиво, много женствено и секси, което да ласкае фигурата и да ни дава самочувствие през целия ден...

All About Life преди 11 години

Понякога имаме нужда само от нещо красиво, много женствено и секси, което да ласкае фигурата и да ни дава самочувствие през целия ден.

Именно днес е денят за макси плисирана пола в свеж нюанс, която събира пролетно-летните тенденции в леката си кройка и кара всяка жена да се чувства вълшебно.

Комбинацията дълга пола-дънково яке винаги е носела онова бохо усещане, което ни напомня за свободата на лятото и за разчупване на стереотипите, затова в този слънчев четвъртък избираме този тоалет без никакви колебания.

От atlantic-pacific.blogspot.com

Виж 6 юни, сряда

Виж 5 юни, вторник

Виж 4 юни, понеделник

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.