Следва

NEWS: Лимитираните маратонки на Кание Уест достигнаха рекордните 90 хиляди долара

Колебаем се дали ни харесва: Булчинската рокля на Дрю Баримор от Chanel

Вчера вече излязоха първите кадри от церемонията, които актрисата е продала на списание “People”...

All fashion преди 11 години

Както вече писахме, Дрю Баримор се ожени за трети път на малка церемония в интимна обстановка само с отбрани гости като Рийз Уидърспуун и Камерън Диаз.

Вчера излязоха първите кадри от церемонията, които актрисата е продала на списание “People”.

Знаехме, че Дрю ще е облечена в „Chanel” и че Карл Лагерфелд ще стои зад дизайна на роклята, но вече имаме и снимки от събитието. На корицата на списанието Дрю показва романтичен тоалет с дипли около шията и по ръкавите, което не е точно според очакванията ни, но трябва да признаем, че й приляга.

Акцентът е в талията, който се създава от черен сатенен колан, а шлейфът е създаден от бродирана с флорални мотиви органза, муселин и тюл. Това всъщност е типично в нейния бохо стил, както и в стила на семплата еврейска сватба на актрисата.

Кройката е идеална за прикриване на малкото коремче от предстоящото бебче на двойката, а като съдим по сияещите лица на младоценците, самата Дрю се е чувствала великолепно в нея.

Винтидж усещането, което булчинската рокля създава, може да е малко консервативно, но пък е много романтично.

Но дали това според теб е идеалната рокля за Дрю?
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.